TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворен 5. Меѓународен добротворен базар во Скопје

24 Вести - 06.06.2015

На штандови поставени во Градскиот трговски центар повеќе амбасади и странски претставништва продаваа ракотворби и производи карактеристични за нивните држави, во рамки на денеска отворениот 5. Меѓународен добротворен базар 2015.

Меѓународен добротворен базар 2015 во ГТЦ

+инфо - 06.06.2015

Петтиот по ред Меѓународен добротворен базар 2015 се одржа денеска во Градскиот трговски центар во Скопје, кој се организира по повод 1 јуни - Меѓународниот ден за заштита на детето од „Добредојде“ - Macedonia Welcome Center - DMWC), а втора година ...

Меѓународен хуманитарен базар во Скопје

Скопје инфо - 05.06.2015

„Добредојде“ Macedonia Welcome Centre (DMWC) и оваа година по петти пат ќе се вклучи во одбележување 1-ви јуни, Меѓународниот ден за заштита на правата на детето. Како и претходните три години DMWC, заедно со амбасадите во Македонија, бизнис ...

Меѓународен добротворен базар во Скопје

Канал5 - 06.06.2015

На штандови поставени во градскиот трговски центар повеќе амбасади и странски претставништва продаваа ракотворби и производи карактеристични за нивните држави, во рамки на меѓународен добротворен базар.

Во ГТЦ базар за помош на деца со посебни потреби

Репортер - 06.06.2015

По повод Меѓународниот ден за заштита на детето – 1 Јуни, денеска во Градскиот трговски центар воСкопје ќе се одржи добротворен меѓународен базар, организиран од „Добредојде“ Macedonia Welcome Centre (DMWC) во соработка со амбасадите во Македонија, ...

Меѓународниот хуманитарен базар во ГТЦ

Lider - 06.06.2015

Денеска во 11 часот, во Градскиот Трговски Центар ќе биде отворен Меѓународниот хуманитарен базар. На отворањето на хуманитарниот базар ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце ...

Отворен 5. Меѓународен добротворен базар во Скопје

Утрински - 06.06.2015

На штандови поставени во Градскиот трговски центар повеќе амбасади и странски претставништва продаваа ракотворби и производи карактеристични за нивните држави, во рамки на денеска отворениот 5. Меѓународен добротворен базар 2015.

Отворен Меѓународниот добротворен базар 2015

Нетпрес - 06.06.2015

Во Градскиот Трговски Центар се одржа петиот по ред Меѓународен добротворен базар 2015. Меѓународниот добротворен базар се организира по повод 1 јуни – Меѓународниот ден за заштита на детето и истиот е организиран од страна на „Добредојде“ – ...

Добротворен меѓународен базар

Алфа - 06.06.2015

Почесен претседател на годинашниот базар е италијанскиот амбасадор во земјава Ернесто Массимо Беллелли, а главен покровител е град Скопје. По повод Меѓународниот ден за заштита на детето - 1 Јуни, денеска во Скопје ќе се одржи добротворен ...

Отворен 5. Меѓународен добротворен базар во Скопје

Lider - 06.06.2015

На штандови поставени во Градскиот трговски центар повеќе амбасади и странски претставништва продаваа ракотворби и производи карактеристични за нивните држави, во рамки на денеска отворениот 5. Меѓународен добротворен базар 2015.

Меѓународен добротворен базар во Скопје

Макфакс - 01.06.2019

Во ГТЦ денеска се одржа традиционалниот „Меѓународен добротворен базар 2019“ на кој на повеќе од 20 штандови се промовираа и продаваа производи и сувенири од земјите на дипломатските претставништва во Република Северна Македонија и други меѓународни ...

Отворен 5. Меѓународен добротворен базар во Скопје

Н.Македонија - 06.06.2015

На штандови поставени во Градскиот трговски центар повеќе амбасади и странски претставништва денеска продаваа ракотворби и производи карактеристични за нивните држави, во рамки на 5. Меѓународен добротворен базар 2015 На овогодинешниот базар имаше ...

Отворен меѓународниот добротворен базар 2015

Пулс24 - 06.06.2015

Денеска /06.06.2015 година, сабота/ во Градскиот Трговски Центар се одржа петиот по ред Меѓународен добротворен базар 2015. Меѓународниот добротворен базар се организира по повод 1 јуни - Меѓународниот ден за заштита на детето и истиот е организиран ...

На добротворниот базар учествуваа 14 амбасади

Вечер Прес - 06.06.2015

На овогодинешниот базар имаше штандови од амбасадите од Србија, Кина, Словенија, Црна Гора, Бугарија, Грција, Франција, Велика Британија, Романија, Шпанија, Боцна и Херцеговина, Словачка, Унгарија и Италија.

Меѓународен добротворен базар во Скопје

Точка - 06.06.2015

Петиот по ред Меѓународен добротворен базар 2015 се одржа во саботата во Градскиот Трговски Центар во Скопје. Меѓународниот добротворен базар се организира по повод 1 јуни - Меѓународниот ден за заштита на детето и истиот е организиран од страна на ...

Фото: Отворен 5. Меѓународен добротворен базар во Скопје

Скопје инфо - 07.06.2015

На штандови поставени во Градскиот трговски центар повеќе амбасади и странски претставништва продаваа ракотворби и производи карактеристични за нивните држави, во рамки на денеска отворениот 5. Меѓународен добротворен базар 2015.

Отворен Меѓународниот добротворен базар 2015 во Скопје

Курир - 06.06.2015

Во Градскиот трговски центар се одржа петтиот по ред Меѓународен добротворен базар 2015. Меѓународниот добротворен базар се организира по повод 1 јуни - Меѓународниот ден за заштита на детето и истиот е организиран од страна на „Добредојде“ - ...

Отворен Меѓународниот добротворен базар 2015 во Скопје

Press24 - 06.06.2015

Во Градскиот трговски центар се одржа петтиот по ред Меѓународен добротворен базар 2015. Меѓународниот добротворен базар се организира по повод 1 јуни - Меѓународниот ден за заштита на детето и истиот е организиран од страна на „Добредојде“ - ...