TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Омилениот Мистер Бин ќе ја игра најомразената историска личност во хит-серијата „Peaky Blinders“

Слободен Печат - 25.09.2020

Фановите на популарната серија „Peaky Blinders“ беа изненадени од веста за шестата сезона. Имено, светските медиуми објавија дека постои можност славниот Роуан Аткинсон, легендарниот Мистер Бин, да го игра ликот на Адолф Хитлер во новата сезона.

Вест која ги изненади фановите на „Peaky Blinders“: „Мистер Бин“ ќе ја толкува улогата на Хитлер?

Точка - 25.09.2020

Фановите на популарната серија „Peaky Blinders“ се изненадиле поради новостите кои што протекле за шестата сезона. Имено, светските медиуми ја пренесоа веста дека постои голема можност во новата сезона ликот на Хитлер да го толкува легендарниот ...

Вест која ги изненади фановите на „Peaky Blinders“: „Мистер Бин“ ќе ја толкува улогата на Хитлер?

Курир - 25.09.2020

Фановите на популарната серија „Peaky Blinders“ се изненадиле поради новостите кои што протекле за шестата сезона. Имено, светските медиуми ја пренесоа веста дека постои голема можност во новата сезона ликот на Хитлер да го толкува легендарниот ...