TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Љутков до Костадиновска: За реализација на фестивалот во Приштина одвоивте 30.000 евра

А1 On - 12.02.2024

Реакциите на јавноста со објавувањето на Годишната програма за култура не стивнуваат! Бидејќи не е јавно соопштено, новост е дека вчера, имињата на комисиите се објавени со линк, кој e додаден на веб страната на министерството заедно со резултатите ...

(Видео) Љутков до Костадиновска: За реализација на фестивалот во Приштина одвоивте 30.000 евра, тоа е многу повеќе од ...

Макфакс - 12.02.2024

„Реакциите на јавноста со објавувањето на Годишната програма за култура не стивнуваат! Бидејќи не е јавно соопштено, новост е дека вчера, имињата на комисиите се објавени со линк, кој e додаден на веб страната на министерството заедно со резултатите ...

Љутков до Министерката за култура: За фестивалот во Приштина одвоивте 30.000 евра, многу повеќе отколку за наши ...

Република - 12.02.2024

Реакциите на јавноста со објавувањето на Годишната програма за култура не стивнуваат! Бидејќи не е јавно соопштено, новост е дека вчера, имињата на комисиите се објавени со линк, кој e додаден на веб страната на министерството заедно со резултатите ...

(Видео) Љутков до Костадиновска: За реализација на фестивалот во Приштина одвоивте 30.000 евра, тоа е многу повеќе од ...

Опсервер - 12.02.2024

„Реакциите на јавноста со објавувањето на Годишната програма за култура не стивнуваат! Бидејќи не е јавно соопштено, новост е дека вчера, имињата на комисиите се објавени со линк, кој e додаден на веб страната на министерството заедно со резултатите ...

Љутков до Костадиновска: За реализација на фестивалот во Приштина одвоивте 30.000 евра, тоа е многу повеќе од парите за ...

Курир - 12.02.2024

Зошто на одобрени 220 милиони денари за доизградба на Театарот во Струмица во 2017 година, Вашата Влада ги пренамени средствата и денес 7 години потоа истиот не е довршен? Реакциите на јавноста со објавувањето на Годишната програма за култура не ...

ЉУТКОВ ДО СТОЈЧЕСКА: За фестивал во Косово дадовте 30.000 евра, многу повеќе отколку за Ристо Шишков и Скомрахи

Денешен - 12.02.2024

Реакциите на јавноста со објавувањето на Годишната програма за култура не стивнуваат! Бидејќи не е јавно соопштено, новост е дека вчера, имињата на комисиите се објавени со линк, кој e додаден на веб страната на министерството заедно со резултатите ...

Љутков до Костадиновска: За реализација на фестивалот во Приштина одвоивте 30.000 евра

Канал5 - 12.02.2024

За реализација на фестивалот во Приштина одвоивте 30.000 евра, тоа е многу повеќе од парите за нашите меѓународни фестивали Ристо Шишков и Скомрахи. Реакциите на јавноста со објавувањето на Годишната програма за култура не стивнуваат! Бидејќи не е ...

Љутков до Костадиновска: За фестивалот во Приштина одвоивте 30.000 евра, многу повеќе од парите за нашите меѓународни ...

Нетпрес - 12.02.2024

Реакциите на јавноста со објавувањето на Годишната програма за култура не стивнуваат! Бидејќи не е јавно соопштено, новост е дека вчера, имињата на комисиите се објавени со линк, кој e додаден на веб страната на министерството заедно со резултатите ...

Љутков до Костадиновска: За фестивалот во Приштина одвоивте 30.000 евра, многу повеќе отколку за наши фестивали

MakPress - 12.02.2024

Реакциите на јавноста со објавувањето на Годишната програма за култура не стивнуваат! Бидејќи не е јавно соопштено, новост е дека вчера, имињата на комисиите се објавени со линк, кој e додаден на веб страната на министерството заедно со резултатите ...