TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Албанија приститигна нова пратка од 100 илјади дози кинески вакцини

Курир - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот Еди Рама на Фејсбук.

Во Албанија приститигнаа нови 100 илјади дози кинески вакцини

ТВ21 - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот Еди Рама на Фејсбук.

Во Албанија приститигна нова пратка од 100 илјади дози кинески вакцини

Независен - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот Еди Рама на Фејсбук.

Во Албанија приститигна нова пратка од 100 илјади дози кинески вакцини

24Инфо - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот Еди Рама на Фејсбук.

Во Албанија приститигна нова пратка од 100 илјади дози кинески вакцини

Опсервер - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот Еди Рама на Фејсбук.

Во Албанија приститигна нова пратка од 100 илјади дози кинески вакцини

Република - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот Еди Рама на Фејсбук.

Во Албанија приститигна нова пратка од 100 илјади дози кинески вакцини

Слободен Печат - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот Еди Рама на Фејсбук.

Албанија доби уште 100.000 дози од кинеската вакцина

Фокус - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот Еди Рама на Фејсбук.

Во Албанија приститигна нова пратка од 100 илјади дози кинески вакцини

Либертас - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот Еди Рама на Фејсбук.

Нова пратка од 100 илјади дози кинески вакцини пристигна во Албанија

Вечер Прес - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот Еди Рама на Фејсбук.

Во Албанија пристигнаа кинеските вакцини со еден ден задоцнување

Р.С.Европа - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот на Албанија Еди Рама на Фејсбук.

Нова пратка од 100 илјади дози кинески вакцини пристигна во Албанија

Lider - 08.04.2021

Ова е втора пратка, по онаа од 192 илјади вакцини што пристигнаа на 25 минатиот месец На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на ...

Во Албанија приститигна нова пратка од 100 илјади дози кинески вакцини

MakPress - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот Еди Рама на Фејсбук.

Албанија доби помош од Кина! 100 илјади вакцини пристигнаа во Тирана

Во Центар - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот Еди Рама на Фејсбук.

Во Албанија приститигна нова пратка од 100 илјади дози кинески вакцини

Денешен - 08.04.2021

На аеродромот во Тирана, попладнево пристигна пратка со 100 илјади дози кинески вакцини, со еден ден задоцнување, поради блокадата на аеродромот од страна на контролорите на летање, напиша премиерот Еди Рама на Фејсбук.