TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Искуство во Дизниленд Париз: Како Ладна преку својот ликовен конкурс го оствари сонот на децата

Опсервер - 26.09.2023

Во волшебното царство на Дизниленд Париз, каде што бајките оживуваат, a магијата танцува на секој агол, детските очи светат со чудење и возбуда. За две среќни семејства, ова волшебно кралство стана не само сон, туку и негуван спомен, благодарение на ...

Искуство во Дизниленд Париз: Како Ладна преку својот ликовен конкурс го оствари сонот на децата

Сител - 27.09.2023

Во волшебното царство на Дизниленд Париз, каде што бајките оживуваат, a магијата танцува на секој агол, детските очи светат со чудење и возбуда. За две среќни семејства, ова волшебно кралство стана не само сон, туку и негуван спомен, благодарение на ...