TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прв концерт на „Ролингстоунс“ без Чарли Вотс по 59 години

Независен - 22.09.2021

„Ролингстоунс“ го посветија својот прв концерт во живо во 2021 година на починатиот тапанар на групата Чарли Вотс по неговата смрт минатиот месец. Рокерите изведоа загревачка свирка на стадионот „Жилет“ во Фоксборо, Масачусетс, во понеделникот пред ...

(Видео) „Ролинг стоунс“ својот прв настап во 2021 го посветија на Чарли Вотс

MTM - 22.09.2021

Легендарниот бенд „Ролинг Стоунс“ го оддржа својот прв мини концерт по смртта на тапанарот Чарли Вотс. Настапот за загревање пред планираната турнеја се одржа на стадионот Massachusetts Gillette во Масачусетс во понеделникот, пред публика од околу ...

„Ролинг стоунс“ го одржа првиот концерт по смртта на Чарли Вотс

Сакам да кажам - 22.09.2021

„Ролинг стоунс“ го имаше првиот концерт по смртта на долгогодишниот тапанар Чарли Вотс. Малиот загревачки настап за претстојната турнеја во САД се одржа на стадионот во Масачусетс пред 300 луѓе.

Легендарниот бенд „Ролинг Стоунс“ го одржа својот прв мини концерт по смртта на тапанарот

Скопје1 - 22.09.2021

Легендарниот бенд „Ролинг Стоунс“ го одржа својот прв мини концерт по смртта на тапанарот Чарли Вотс. Настапот за загревање пред планираната турнеја се одржа на стадионот Massachusetts Gillette во Масачусетс во понеделникот, пред публика од околу ...