TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Туристи од Малта во прва посета на брегалничкиот регион

Сител - 11.07.2019

Туристи од Малта деновиве престојуваа во прва посета на брегалничкиот регион. Групата туристи прво го посети беровскиот регион, каде учествуваа во планинарски марш по Малешевските Планини.

Туристи од Малта во прва посета на брегалничкиот регион

Опсервер - 11.07.2019

Туристи од Малта деновиве престојуваа во прва посета на брегалничкиот регион. Групата туристи прво го посети беровскиот регион, каде учествуваа во планинарски марш по Малешевските Планини.

Туристи од Малта деновиве престојуваа во прва посета на брегалничкиот регион

MakPress - 11.07.2019

Туристи од Малта деновиве престојуваа во прва посета на брегалничкиот регион. Групата туристи прво го посети беровскиот регион, каде учествуваа во планинарски марш по Малешевските Планини.