TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Внимавајте, ова се најчестите есенски маки на сите возачи

ТВ21 - 24.09.2022

Есента започна и сега возачите треба да бидат дополнително внимателни, бидејќи во овој период од годината мора да се прилагодат на тешките услови за возење. Лизгаво е, маглите се чести и темно. Еве каде треба да бидете особено внимателни.

Внимавајте, ова се најчестите есенски маки на сите возачи

Zoom - 24.09.2022

Есента започна и сега возачите треба да бидат дополнително внимателни, бидејќи во овој период од годината мора да се прилагодат на тешките услови за возење. Лизгаво е, маглите се чести и темно. Еве каде треба да бидете особено внимателни.

ВНИМАВАЈТЕ: Ова се најчестите есенски маки на сите возачи

4NEWS - 24.09.2022

Есента започна и сега возачите треба да бидат дополнително внимателни, бидејќи во овој период од годината мора да се прилагодат на тешките услови за возење. Лизгаво е, маглите се чести и темно. Еве каде треба да бидете особено внимателни.