TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гостиварчанец поседувал нелегално оружје

Локално - 14.06.2018

На улица „ЈНА“ во Гостивар, вчера околу 11.30 часот во куќата сопственост на Ф.Ј.(42), при извршување на решение од страна на извршителка, при попис на предмети во куќата биле пронајдени два пиштоли: „ЦЗ“ калибар 9мм со рамка без куршуми и „Екол ...

Извршителка нашла два пиштоли во куќа во Гостивар при попис на предмети

Gostivarpress.mk - 14.06.2018

Во куќа на гостиварец вчера биле пронајдени дви пиштола за кои сопственикот немал дозвола. Според информациите од МВР, вчера околу 11.30 часот на ул.„ЈНА“ во Гостивар, во куќата сопственост на 42-годишниот Ф.Ј.

Извршители влегоа во домот на гостиварец: Сега си има работа со полицијата

Press24 - 14.06.2018

Околу 11.30 часот на улицата „ЈНА“ во Гостивар, во куќата на 42-годишниот Ф.Ј. при извршување на решение од страна на извршителка, при попис на предмети во куќата биле пронајдени два пиштоли: „ЦЗ“ калибар 9мм со рамка без куршуми и „Екол Волга“ ...

Извршители открија криминалец - гостиварчанец падна во рацете на полицијата

Сител - 14.06.2018

Околу 11.30 часот на улицата „ЈНА“ во Гостивар, во куќата на 42-годишниот Ф.Ј. при извршување на решение од страна на извршителка, при попис на предмети во куќата биле пронајдени два пиштоли: „ЦЗ“ калибар 9мм со рамка без куршуми и „Екол Волга“ ...

Извршителка го дозаглави, отишла да му го попише мебелот го пријавила за недозволено поседување оружје

Фокус - 14.06.2018

Вчера во куќа во Гостивар, извршителка отишла да го попише мебелиот, а наишла на оружје за кое сопственикот не поседувал дозвола, информираа од МВР. Според полицијата, вчера околу 11.30 часот на ул.„ЈНА“ во Гостивар, во куќата сопственост на Ф.Ј.

Пронајдени два пиштолa во куќа во Гостивар

Макфакс - 14.06.2018

Два пиштоли за кои сопственикот не поседувал дозвола била пронајдени во куќа во Гостовар. „При извршување на решение од страна на извршителка, при попис на предмети во куќата биле пронајдени два пиштоли: „ЦЗ“ калибар 9мм со рамка без куршуми и „Екол ...

Извршителка нашла два пиштоли во куќа во Гостивар при попис на предмети

24Инфо - 14.06.2018

Извршителка нашла два пиштоли во куќа во Гостивар при попис на предмети Околу 11.30 часот на улицата „ЈНА“ во Гостивар, во куќата на 42-годишниот Ф.Ј. при извршување на решение од страна на извршителка, при попис на предмети во куќата биле ...

Пронајдени два пиштоли во куќа во Гостивар

Точка - 14.06.2018

Два пиштоли за кои сопственикот не поседувал дозвола била пронајдени во куќа во Гостовар. „При извршување на решение од страна на извршителка, при попис на предмети во куќата биле пронајдени два пиштоли: „ЦЗ“ калибар 9мм со рамка без куршуми и „Екол ...

Извршителка „попишала“ два пиштоли

Фактор - 14.06.2018

Извршителка нашла два пиштоли во куќа во Гостивар при попис на предмети Околу 11.30 часот на улицата „ЈНА“ во Гостивар, во куќата на 42-годишниот Ф.Ј. при извршување на решение од страна на извршителка, при попис на предмети во куќата биле ...

Гостивар: Извршители додека правеле попис му нашле два пиштоли без дозвола

Република - 14.06.2018

Вчера околу 11.30 часот на ул. „ЈНА“ во Гостивар, во куќата сопственост на Ф.Ј. (42), при извршување на решение од страна на извршителка, при попис на предмети во куќата биле пронајдени два пиштоли: „ЦЗ“ калибар 9мм со рамка без куршуми и „Екол ...

Извршителка отишла да го попише мебелиот, наишла на оружје

Либертас - 14.06.2018

Вчера во куќа во Гостивар, извршителка отишла да го попише мебелиот, а наишла на оружје за кое сопственикот не поседувал дозвола, информираа од МВР. Според полицијата, вчера околу 11.30 часот на ул.„ЈНА“ во Гостивар, во куќата сопственост на Ф.Ј.

Пронајдени два пиштолa во куќа во Гостивар

Sky - 14.06.2018

Два пиштолa за кои сопственикот не поседувал дозвола била пронајдени во куќа во Гостовар. „При извршување решение од страна на извршителка при попис на предмети во куќата биле пронајдени два пиштола: „ЦЗ“ во калибар 9 мм со рамка без куршуми и „екол ...