TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Сакал да се покаже во „Мустанг“ а при тоа ја „изгубил“ девојката и убаво се посрамотил!

Екран - 04.04.2020

Возачите на „Мустанг“ во Америка често се на мета како агресивни, безобразни и пред се неспретни шофери. После ова видео се’ ќе ви биде јасно. И’, додека на некои досегашни примери сме сведочеле на губење контрола над автомобилот со неславно ...

Сакал да се пофали со Мустангот , па му излетала девојката (ВИДЕО)

Канал5 - 03.04.2020

Возачите на Мустанг во САД се познати како агресивни, дрски и пред сè несмасни возачи. И додека во претходните примери редовно бевме сведоци на губење на контрола врз автомобил со неславен крај во ров, дрво или патоказ, работите може да завршат уште ...

Сакал да се покаже со својот Мустанг, а потоа ја изгубил девојката и се посрамотил!

Попара - 03.04.2020

Возачите на Мустанг честопати во Америка важат како агресивни, дрски и пред сè несмасни возачи. По ова видео стане јасно зошто е тоа така. И, додека во претходните видеа редовно бевме сведоци на губење на контрола врз автомобил при што возачот со ...