TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Визијата за иднината на БМВ: Автомобил како дневна соба на тркала (ФОТО)

Кумановски м. - 21.11.2020

За време на прес конференција на која беше претставено концептното возило Mini Vision Urbanaut, BMW покажа како нивните дизајнери замислуваат како би изгледал автомобилот на иднината. Главниот акцент не е на надворешниот дизајн, туку на ентериерот, ...

(ФОТО) BMW: Ова е мини дневен престој на тркала

Екран - 20.11.2020

Компанијата BMW покажала како може да изгледа внатрешноста на автомобилот кога на дизајнерите ќе им се дадат одврзани раце и можност да размислуваат надвор од кутијата. Претставен е концептот Mini Vision Urbanaut и BMW дал увид како нивните ...