TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Максим Димитриевски најави скопска промоција на граѓанското здружение со кое ќе учествува на следните избори

360 степени - 20.03.2023

Според него, во граѓанското движење ќе има многу поддржувачи и од СДСМ, и од ВМРО-ДПМНЕ, но најголем дел ќе бидат неопределени граѓани што не се занимавале со политика и имале резултат во своето работење Градоначалникот на Куманово, Максим ...

Дали се уште е член на СДСМ? – Димитриевски вели за него тоа е ирелевантно и не се враќа назад

ТВ21 - 20.03.2023

Дали градоначалникот на општина Куманово, Максим Димитриевски се уште е член на СДСМ? На ова прашање, Димитриевски во емисијата „10 Минути“ на ТВ21 истакна дека тоа прашање треба да биде упатено кон портпаролот на СДСМ.

Димитриевски: Верувам дека на следните избори ќе ја добиеме поддршката од граѓаните

Локално - 20.03.2023

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски во вечерашното гостување во емисијата „10 минути“ на телевизија 21 информираше дека во тек е формирањето на граѓанското движење и верува дека на следните избори ќе ја добие поддршката од ...

Димитриевски: Верувам дека на следните избори ќе ја добиеме поддршката од граѓаните, ќе понудиме реално остварливи ...

Press24 - 20.03.2023

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски во вечерашното гостување во емисијата „10 минути“ на телевизија 21 информираше дека во тек е формирањето на граѓанското движење и верува дека на следните избори ќе ја добие поддршката од ...

Димитриевски за СДСМ: Немам намера да се враќам назад

Фокус - 20.03.2023

Градоначалникот на општина Куманово, Максим Димитриевски, во врска со неговото членство во СДСМ вели дека не може да биде дел од нешто што не го одобрува. -За мене е ирелевантно, воопшто мислам дека не треба јавноста да се занимава со тоа бидејќи ...

Димитриевски се пишмани: До скоро беше член на СДСМ, сега нема намера да се враќа таму

Пулс24 - 20.03.2023

Градоначалникот на општина Куманово, Максим Димитриевски, во врска со неговото членство во СДСМ вели дека не може да биде дел од нешто што не го одобрува. -За мене е ирелевантно, воопшто мислам дека не треба јавноста да се занимава со тоа бидејќи ...

Димитриевски: Верувам дека на следните избори ќе ја добиеме поддршката од граѓаните, ќе понудиме реално остварливи ...

Опсервер - 20.03.2023

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски во вечерашното гостување во емисијата „10 минути“ на телевизија 21 информираше дека во тек е формирањето на граѓанското движење и верува дека на следните избори ќе ја добие поддршката од ...

Димитриевски: Верувам дека на следните избори ќе ја добиеме поддршката од граѓаните

Кумановски м. - 21.03.2023

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски во вечерашното гостување во емисијата „10 минути“ на телевизија 21 информираше дека во тек е формирањето на граѓанското движење и верува дека на следните избори ќе ја добие поддршката од ...