TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Меџити: Балансерот не се укинува, туку се унапредува во својство на Закон за правична застапеност

360 степени - 08.07.2024

„Имаше многу случаи каде Македонец се пријавуваше кога требаше да се вработи како Албанец, Турчин, Влав или нешто друго или обратно на локално ниво. Значи, не беше во функција, туку беше во контрафункција“, рече првиот вицепремир и министер за ...

Меџити: Балансерот не се укинува, туку се унапредува во закон за правична застапеност

Алсат-М - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за ...

Меџити: Балансерот не се укинува, туку се унапредува во закон за правична застапеност

Либертас - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за ...

Меџити: Балансерот не се укинува, туку се унапредува во закон за правична застапеност

CivilMedia - 08.07.2024

Министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за правична застапеност.

Меџити: Балансерот не се укинува, туку се унапредува во закон за правична застапеност

Press24 - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за ...

Меџити: Балансерот не се укинува, туку се унапредува во закон за правична застапеност

А1 On - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за ...

Меџити: Балансерот не се укинува, туку се унапредува во закон за правична застапеност

Н.Македонија - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за ...

Меџити: Балансерот не се укинува, туку се унапредува во закон за правична застапеност

365 - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за ...

Меџити: Балансерот не се укинува, туку се унапредува во закон за правична застапеност

Zoom - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за ...

Меџити: Балансерот не се укинува, туку се унапредува во закон за правична застапеност

24 Вести - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за ...

Меџити: Балансерот имаше контрафункција, ќе ја унапредиме правичната застапеност

МКД - 08.07.2024

Изјави на првиот вицепремиер Имавме многу случаи кога Македонец се пријавуваше како Албанец, Турчин, Влав…, кога требаше да се вработи, а тоа значи дека Балансерот беше во контрафункција, изјави вицепремиерот Изет Меџити додавајќи дека овој ...

Меџити: Балансерот имаше контрафункција – ќе се замени со закон

Независен - 08.07.2024

Меџити: Балансерот не се укинува, туку се унапредува во закон за правична застапеност Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот ...

Меџити за Балансерот: Не се укинува туку се унапредува во закон за правична застапеност

PressingTV - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за ...

Меџити: Балансерот не се укинува, туку се унапредува во закон

Р.С.Европа - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи ги најавите за укинување на балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за правична застапеност.

Меџити за Балансерот: Не се укинува туку се унапредува во закон за правична застапеност

Република - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за ...

Меџити: Балансерот се унапредува во закон за правична застапеност

Скопје инфо - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за ...

МЕЏИТИ: Балансерот донесе контраефекти – Македонец за да се вработи се пријавуваше како Албанец, Турчин или Влав, ама и ...

Денешен - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за ...

Меџити: Балансерот не се укинува, туку се унапредува во Закон за правична застапенос

Нетпрес - 08.07.2024

Првиот вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање, Изет Меџити коментирајќи го тргањето на вадењето на нерезидентното население од балансерот нагласи дека тој не се укинува, туку, како што рече, се унапредува во закон за ...