TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сеавус едукативниот и развоен центар се ребрендира во глобална Qinshift Academy

Пари - 07.12.2023

Македонскиот број еден бренд за едукација Сеавус едукативен и развоен центар станува Qinshift Academy . Академијата ќе ги соедини домашните практики со светските стандарди во ИТ, дигиталните комуникации и дизајнот и ќе нуди уште подобри програми за ...

Сеавус едукативниот и развоен центар се ребрендира во глобална Qinshift Academy

Бизнис Вести - 07.12.2023

Македонскиот број еден бренд за едукација Сеавус едукативен и развоен центар станува Qinshift Academy. Академијата ќе ги соедини домашните практики со светските стандарди во ИТ, дигиталните комуникации и дизајнот и ќе нуди уште подобри програми за ...

Сеавус едукативниот и развоен центар се ребрендира во глобална Qinshift Academy

Денар - 07.12.2023

Македонскиот број еден бренд за едукација Сеавус едукативен и развоен центар станува Qinshift Academy. Академијата ќе ги соедини домашните практики со светските стандарди во ИТ, дигиталните комуникации и дизајнот и ќе нуди уште подобри програми за ...

Сеавус едукативниот и развоен центар се ребрендира во глобална QinshiftAcademy

А1 On - 07.12.2023

Македонскиот број еден бренд за едукација Сеавуседукативен и развоен центарстанува QinshiftAcademy. Академијата ќе ги соедини домашните практики со светските стандарди во ИТ, дигиталните комуникации и дизајнот и ќе нуди уште подобри програми за ...

Сеавус едукативниот и развоен центар се ребрендира во глобална Qinshift Academy

еМагазин - 07.12.2023

Македонскиот број еден бренд за едукација станува . Академијата ќе ги соедини домашните практики со светските стандарди во ИТ, дигиталните комуникации и дизајнот и ќе нуди уште подобри програми за доусовршување и развој.

Сеавус едукативниот и развоен центар се ребрендира во глобална Qinshift Academy

Иновативност - 07.12.2023

Македонскиот број еден бренд за едукација Сеавус едукативен и развоен центар станува Qinshift Academy . Академијата ќе ги соедини домашните практики со светските стандарди во ИТ, дигиталните комуникации и дизајнот и ќе нуди уште подобри програми за ...

Сеавус едукативниот и развоен центар се ребрендира во глобална Qinshift Academy

Zoom - 07.12.2023

Македонскиот број еден бренд за едукација Сеавус едукативен и развоен центар станува Qinshift Academy. Академијата ќе ги соедини домашните практики со светските стандарди во ИТ, дигиталните комуникации и дизајнот и ќе нуди уште подобри програми за ...