TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жељко Самарџиќ првпат проговори за загубата на синот: „Секогаш размислувам колкав би бил да беше жив“

Точка - 25.11.2022

Регионалната музичка ѕвезда Жељко Самарџиќ за првпат проговори за големата семејна трагедија - загубата на синот. „Тоа беше тага за сите нас. Кога и да дојде тој месец, јас и Маја, сами ја споделуваме таа тага и секогаш мислиме колку голем ќе беше ...

„Го погребав синот кој имаше само три и пол месеци“: Жељко Самарџиќ се отвори за неописливата трагедија – „Никогаш не ...

Убавина и Здравје - 25.11.2022

Пејачот откри дека тешко ја поднел загубата на наследникот. Жељко Самарџиќ веќе неколку децении е на јавната сцена, а низ неговата блескава кариера најголема поддршка му е неговото семејство.

(Видео) Го погребав син ми кога имаше три и пол месеци, Жељко Самарџиќ првпат и искрено за семејната трагедија

Репортер - 25.11.2022

Пејачот Жељко Самарџиќ веќе неколку децении е на јавната сцена, а во неговата кариера најголема поддршка му е семејството. Пејачот има три ќерки и четири внуци, а со сопругата Маја, со која ги дели и радоста и тагата, е веќе четири децении.

„Го погребав својот син, имаше само три месеци“: Жељко Самарџиќ за првпат проговори за семејната тагедија

Вистина.мк - 25.11.2022

Жељко Самарџиќ денес има големо семејство, три ќерки, четири внуци и сопруга со која ја дели радоста и тагата повеќе од четири децении. Сепак, почетокот на градењето на тоа семејство започна со голема загуба, прераната смрт на синот, кој имал само ...

Синот на Самарџиќ починал кога имал само три месеци, пејачот првпат проговори за тоа

Локално - 25.11.2022

Пејачот Жељко Самарџиќ (67) го загубил синот во 80-тите години, кога тој бил сè уште бебе. Со сопругата Маја добил син по раѓањето на нивната прва ќерка Сања, а бебето починало само неколку месеци по раѓањето. Поточно, после три месеци.

„Имаше само три и пол месеци: Жељко Самарџиќ го загубил првото чедо

Слободен Печат - 25.11.2022

Жељко Самарџиќ веќе неколку децении е на јавната сцена, а низ неговата блескава кариера најголема поддршка му е неговото семејство. Пејачот има три ќерки, четири внуци со кои ја дели радоста и тагата повеќе од четири децении.

„Го погребав син ми на 3 месеци“: Жељко Самарџиќ си ја соголи душата за најголемата трагедија во животот

Женски магазин - 25.11.2022

Инаку, Жељко и неговата сопруга Маја имаат три ќерки Сања, Данијела и Миња, а Миња е како татко и, талентирана за музика. Босанскиот пејач Жељко Самарџиќ (67) го загубил синот во 80-тите години, кога тој бил сè уште бебе.

Синот на Самарџиќ починал кога имал само три месеци, пејачот првпат проговори за тоа!

Убавина и Здравје - 25.11.2022

Пејачот Жељко Самарџиќ (67) го загубил синот во 80-тите години, кога тој бил сè уште бебе. Со сопругата Маја добил син по раѓањето на нивната прва ќерка Сања, а бебето починало само неколку месеци по раѓањето. Поточно, после три месеци.

Кога и да дојде тој месец, со Маја сами тагуваме: Самарџиќ првпат за загубата на синот

Република - 26.11.2022

Пејачот Жељко Самарџиќ (67) го загубил синот во 80-тите години, кога тој бил сè уште бебе. Со сопругата Маја добил син по раѓањето на нивната прва ќерка Сања, а бебето починало само три месеци по раѓањето.