TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Павле Трајанов предлага решение за кризите: Опозицијата да влезе во власта

Слободен Печат - 03.10.2022

Пратеникот и лидер на Демократскиот сојуз, Павле Трајанов , вели дека во земјава треба да се формира влада на широка коалиција, во која би влегле чинители од сите политички партии. Тој вели дека не гледа проблем таквата широка владина коалиција да ...

Трајанов предлага широка коалиција во која ќе се вклучи и ВМРО-ДПМНЕ

Press24 - 03.10.2022

Пратеникот и лидер на Демократски Сојуз, Павле Трајанов гостуваше во емисијата „360 степени“ при што предлага широка коалиција. „Моја сугестија е да се размисли за широка коалиција во која ќе бидат вклучени сите партии и ќе се вклучат сите ...

Вечерва во 360°: Павле Трајанов е за широка коалиција со учество и на ВМРО-ДПМНЕ

360 степени - 03.10.2022

Новото магазинско издание на емисијата „360 степени“ се емитува вечерва (3 октомври 2022 г.) од 22 часот на ТВ Алсат Во ова издание објавуваме: -На тема стабилност на мнозинството, Павле Трајанов, чиј Демократски сојуз е дел од власта, сугерира ...

Трајанов предлага широка коалиција со вклучување на ВМРО-ДПМНЕ

Локално - 03.10.2022

Пратеникот и лидер на Демократски сојуз, Павле Трајанов не гледа проблем во формирање широка владина коалиција во моментов. -Моја сугестија е да се размислува за широка коалиција, во која ќе бидат вклучени сите парламентарни партии и ќе се вклучат ...

Трајанов предлага решение за кризата – широка коалиција со вклучување на ВМРО-ДПМНЕ

Нетпрес - 03.10.2022

Пратеникот и лидер на Демократски сојуз, Павле Трајанов не гледа проблем во формирање широка владина коалиција во моментов. -Моја сугестија е да се размислува за широка коалиција, во која ќе бидат вклучени сите парламентарни партии и ќе се вклучат ...

Трајанов предлага широка коалиција во која ќе се вклучи и ВМРО-ДПМНЕ

Република - 03.10.2022

Пратеникот и лидер на Демократски Сојуз, Павле Трајанов гостуваше во емисијата „360 степени“ при што предлага широка коалиција. вели Трајанов. Трајанов смета дека на ваков начин може да се помогне за решавање на кризата и подобро соочување со ...

Трајанов предлага решение за кризата – широка коалиција со вклучување на ВМРО-ДПМНЕ

Вечер Прес - 04.10.2022

Пратеникот и лидер на Демократски сојуз, Павле Трајанов не гледа проблем во формирање широка владина коалиција во моментов. -Моја сугестија е да се размислува за широка коалиција, во која ќе бидат вклучени сите парламентарни партии и ќе се вклучат ...