TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дел од општина Кисела Вода задутре ќе остане без струја, а дел од Карпош истиот проблем ќе го има во понеделник

Курир - 30.09.2022

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека: Поради технички интервенции во електро дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија задутре ќе останат следните корисници: ...

Без струја дел од корисниците во Карпош, Кисела Вода и Гази Баба

Бизнис Вести - 30.09.2022

Од ЕВН Македонија АД информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Карпош, Кисела Вода и Гази ...

Делови од Карпош, Кисела Вода и Гази Баба утре без струја

Курир - 29.09.2022

Без електрична енергија утре ќе останат: – во периодот од 08.30 до 11.00 часот, корисниците од ул. Вич бр.24. ( општина Карпош ) – во периодот од 08.30 до 12.00 часот, дел од корисниците од бул.

Без струја дел од корисниците во Карпош, Кисела Вода и Гази Баба

24 Вести - 30.09.2022

Од ЕВН Македонија АД информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Карпош , Кисела Вода и Гази Баба . Во периодот од 08.30 до 11.00 часот, без струја ќе бидат корисниците од ул. „Вич“ бр.24.

Без струја дел од корисниците во Карпош, Кисела Вода и Гази Баба

24Инфо - 30.09.2022

Од ЕВН Македонија АД информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Карпош, Кисела Вода и Гази Баба. Во периодот од 08.30 до 11.00 часот, без струја ќе бидат корисниците од ул. „Вич” бр.24.

Без струја дел од корисниците во Карпош, Кисела Вода и Гази Баба

Канал5 - 30.09.2022

Од ЕВН Македонија АД информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Карпош, Кисела Вода и Гази Баба. Во периодот од 08.30 до 11.00 часот, без струја ќе бидат корисниците од ул. „Вич“ бр.24.

Без струја три скопски општини

Press24 - 08.11.2022

Поради планирани технички зафати во електро дистрибутивната мрежа на ЕВН Македонија, денеска без електрична енергија ќе останат дел од корисниците во општините Гази Баба, Ѓорче Петров и Сарај.

Дел од општина Кисела Вода задутре ќе остане без струја, а дел од Карпош истиот проблем ќе го има во понеделник

Lider - 30.09.2022

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека: Поради технички интервенции во електро дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија задутре ќе останат следните корисници: ...

Делови од Карпош и Кисела Вода ќе немаат струја, дел од Бутел без вода

Скопје инфо - 01.10.2022

Од Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, по добиеното известување од ЕВН, информраат дека поради технички интервенции во електро дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници: На ден 02.10.2022 ...