TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Исчезнати се мажи од Брвеница и Кочани

Курир - 23.05.2020

На 22.05.2020 во 10.15 часот во Полициска станица Тетово, Б.С.(36) од с.Брвеница,тетовско, пријавил дека на 12.05.2020 во 12,00 часот од својот дом на ул. “Маршал Тито“ се оддалечил во непознат правец неговиот брат Ј.С.

Исчезнати се мажи од Брвеница и Кочани

Нетпрес - 23.05.2020

На 22.05.2020 во 10.15 часот во Полициска станица Тетово, Б.С.(36) од с.Брвеница,тетовско, пријавил дека на 12.05.2020 во 12,00 часот од својот дом на ул. “Маршал Тито“ се оддалечил во непознат правец неговиот брат Ј.С.

Исчезнаа двајца мажи од Брвеница и од Кочани

Република - 23.05.2020

На 22.05.2020 во 10.15 часот во Полициска станица Тетово, Б.С.(36) од с.Брвеница,тетовско, пријавил дека на 12.05.2020 во 12,00 часот од својот дом на ул. “Маршал Тито“ се оддалечил во непознат правец неговиот брат Ј.С.