TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Само Вистина" со Борислав Крмов и Љупчо Пренџов

Канал5 - 08.04.2021

Во вечерашната „Само Вистина“ дебатираа Борислав Крмов и Љупчо Пренџов. Крмов: Зошто невладиниот сектор кој што беше најгласен во минатото, сега на ваква афера молчи и не реагира? Пренџов: Ова е срам за македонската држава, како може некој за кого ...

(Видео) Крмов: Албанските партии се само декларативно за ЕУ стандарди – во пракса туркаат сосема нешто друго

Антропол - 08.04.2021

Пратеникот од Левица, Борислав Крмов за нелегалното стекнување со државнјанство во „Само вистина“: „Законот за државјанство ја крши Европската конценција за државјанство, во повеќе членови, посебно во Член 18, значи има ситуација кадешто во оваа ...

(Видео) Крмов: Власта се задолжува дури и за тековни трошоци, целата криза е на товар на кредит!

Антропол - 08.04.2021

Пратеникот од Левица, Борислав Крмов во „Само вистина“: „ Дел од фирмите ја зедоа помошта за себе и поради тоа помошта мораше да оди директно за работниците. Ние пред неколку месеци надминавме 60 проценти на јавен долг и веќе влегуваме во кризна ...

Вечерва во „Само вистина“ ќе дебатираат Борислав Крмов и Љупчо Пренџов

Канал5 - 08.04.2021

Драги пријатели, вечерва под ултражешките рефлектори на Само Вистина, ќе седнат пратениците Борислав Крмов и Љупчо Пренџов. Ќе понесе ли некој кривична одговорност за фалсификат? Дали „пасошката“ афера ќе ги стави на „проветрување“ и вработените во ...