TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопје црпи сообраќајни искуства од Париз

Канал5 - 16.03.2018

Развојните визии на новата градска администрација и искуствата кои главниот град на Франција може да му ги пренесе на Скопје беа тема на разговор на денешната средба во Париз меѓу заменик-градоначалникот на Париз, Кристоф Најдовски, задолжен за ...

Шилегов во Париз собира идеи и искуства за модернизација на Скопје

Макфакс - 15.03.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов деновиве е во Париз каде што одржува состаноци со заинтересирани страни на полето на урбаниот развој и меѓународната соработка, информираат од Град Скопје.

Шилегов во француското МНР: Соработката мора да се подобри

Нетпрес - 16.03.2018

Петре Шилегов ги продолжува средбите во Париз во рамки на својата официјална посета како Градоначалник на Скопје. По средбите со француските стопанственици, тој вчера и денеска имаше средби со администрацијата на градот Париз, а имаше и состанок во ...

Шилегов во Париз собира идеи и искуства за модернизација на Скопје

Вечер - 15.03.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов деновиве е во Париз каде што одржува состаноци со заинтересирани страни на полето на урбаниот развој и меѓународната соработка, информираат од Град Скопје.

Скопје црпи сообраќајни искуства од Париз

Press24 - 16.03.2018

Развојните визии на новата градска администрација и искуствата кои главниот град на Франција може да му ги пренесе на Скопје беа тема на разговор на денешната средба во Париз меѓу заменик-градоначалникот на Париз, Кристоф Најдовски, задолжен за ...

Шилегов во Париз „краде“ искуства за модернизација на Скопје

Независен - 15.03.2018

Градоначалникот Петре Шилегов е во неколкудневна посета на Париз, каде меѓудругото, има средби со француски компании од кои се надева дека ќе добие помош за модернизација на Скопје. „Насочени сме кон обновување на соработката со збратимените градови ...

Скопје црпи сообраќајни искуства од Париз

А1 On - 16.03.2018

Развојните визии на новата градска администрација и искуствата кои главниот град на Франција може да му ги пренесе на Скопје беа тема на разговор на денешната средба во Париз меѓу заменик-градоначалникот на Париз, Кристоф Најдовски, задолжен за ...

Шилегов во Париз на средби со стопанствениците и администрацијата

А1 On - 15.03.2018

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, деновиве е во Париз, Франција каде што одржува состаноци со заинтересирани страни на полето на урбаниот развој и меѓународната соработка. Утрово Шилегов имаше излагање за приоритетите на Град Скопје пред ...

Шилегов во Париз, бара решение за скопскиот метеж...

Н.Македонија - 16.03.2018

Шилегов во Париз, бара решение за скопскиот метеж Развојните визии на новата градска администрација и искуствата кои главниот град на Франција може да му ги пренесе на Скопје беа тема на разговор на денешната средба во Париз меѓу ...

Шилегов во Париз собира идеи и искуства за модернизација на Скопје

Sky - 15.03.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов деновиве е во Париз каде што одржува состаноци со заинтересирани страни на полето на урбаниот развој и меѓународната соработка, информираат од Град Скопје.

Шилегов во француското МНР: Соработката мора да се подобри

Точка - 16.03.2018

Петре Шилегов ги продолжува средбите во Париз во рамки на својата официјална посета како Градоначалник на Скопје. По средбите со француските стопанственици, тој вчера и денеска имаше средби со администрацијата на градот Париз, а имаше и состанок во ...

Шилегов во Париз собира идеи и искуства за модернизација на Скопје

Кајгана - 15.03.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов деновиве е во Париз каде што одржува состаноци со заинтересирани страни на полето на урбаниот развој и меѓународната соработка, информираат од Град Скопје.

Скопје црпи сообраќајни искуства од Париз

Скопје24 - 16.03.2018

Развојните визии на новата градска администрација и искуствата кои главниот град на Франција може да му ги пренесе на Скопје беа тема на разговор на денешната средба во Париз меѓу заменик-градоначалникот на Париз, Кристоф Најдовски, задолжен за ...

Шилегов во Париз на средби со стопанственици и администрација

Press24 - 15.03.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов е во работна посета на Париз, каде што одржува состаноци со заинтересирани страни на полето на урбаниот развој и меѓународната соработка. Тој денеска имаше излагање за приоритетите на Град Скопје пред ...

Париз нуди помош за воведување трамвајски превоз во Скопје

Скопје инфо - 16.03.2018

Властите на Париз нудат помош во изработка на идните планови и стратегии за можноста за воведување на трамвајски превоз во Скопје, за разрешување на проблемот со паркирањето, како и за системи за споделување велосипед и возила (bike-share и ...

Шилегов во Париз собира идеи и искуства за модернизација на Скопје

Точка - 15.03.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов деновиве е во Париз каде што одржува состаноци со заинтересирани страни на полето на урбаниот развој и меѓународната соработка, информираат од Град Скопје.

Шилегов во Париз собира идеи и искуства за модернизација на Скопје

Скопје инфо - 15.03.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов деновиве е во Париз каде што одржува состаноци со заинтересирани страни на полето на урбаниот развој и меѓународната соработка, информираат од Град Скопје.

Шилегов во Париз на средби со стопанственици и администрација

Канал5 - 15.03.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов е во работна посета на Париз, каде што одржува состаноци со заинтересирани страни на полето на урбаниот развој и меѓународната соработка. Тој денеска имаше излагање за приоритетите на Град Скопје пред ...

Шилегов во Париз на средби со стопанственици и администрација

Локално - 15.03.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов е во работна посета на Париз, каде што одржува состаноци со заинтересирани страни на полето на урбаниот развој и меѓународната соработка. Тој денеска имаше излагање за приоритетите на Град Скопје пред ...

Шилегов по примерот на Париз ќе го модернизира Скопје

Денар - 15.03.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов деновиве е во Париз каде што одржува состаноци со заинтересирани страни на полето на урбаниот развој и меѓународната соработка, информираат од Град Скопје.

Шилегов во Париз на средби со стопанствениците и администрацијата

Бизнис Вести - 16.03.2018

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, деновиве е во Париз, Франција каде што одржува состаноци со заинтересирани страни на полето на урбаниот развој и меѓународната соработка. Утрово Шилегов имаше излагање за приоритетите на Град Скопје пред ...

Шилегов и шефот на кабинет се ,,селфираа“ со Кристоф Најдовски во Париз

AKO - 16.03.2018

, ,Заменикот градоначалник на Пари з, одговорен за јавниот транспорт во Париз, нашиот сонародник г-дин Кристоф Најдовски. Разменети искуства, кои во голема мера ќе може да земат простор во концептот на новиот јавен транспорт во Скопје.

Скопскиот градоначалник на средби со стопанствениците и со администрацијата во Париз...

Н.Македонија - 17.03.2018

Скопскиот градоначалник на средби со стопанствениците и со администрацијата во Париз Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, оствари средби и состаноци со заинтересирани страни на полето на урбаниот развој и меѓународната соработка со официјални ...