TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како Мараја Кери стана „Кралица на Божиќ“?

ТВ21 - 28.11.2023

Мараја Кери се прогласи за кралица на Божиќ благодарение на еден глобално популарен сингл, а судејќи според популарноста на песната, нејзиното владеење нема да заврши уште долго. Самопрогласената кралица на Божиќ редовно се појавува во мемињата на ...

Како Мараја Кери стана „Кралица на Божиќ“?

Zoom - 28.11.2023

реклама Мараја Кери се прогласи за кралица на Божиќ благодарение на еден глобално популарен сингл, а судејќи според популарноста на песната, нејзиното владеење нема да заврши уште долго. Самопрогласената кралица на Божиќ редовно се појавува во ...