TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со 88 апликации за патенти на уреди на преклопување, HUAWEI го претстави новиот Mate X2

Црнобело - 22.02.2021

HUAWEI Mate X2 беше претставен во бела, црна, кристално сина и кристално розова боја Следејќи ја својата долгорочна политика на инвестиции во развојот и технолошките иновации, Huawei Consumer Business Group (BG) го претстави HUAWEI Mate X2 - ...

Huawei го претстави Mate X2 со целосно променет концепт на превиткување

Smartportal - 22.02.2021

Новата генерација од телефонот со екран кој се превиткува од Huawei сега се преклопува како книга и има уште еден екран за користење кога е затворен Huawei денес претстави нова верзија од нивниот Mate X, телефон со екран кој се превиткува.

Премиера на „Huawei Mate X2“ со нов дизајн, четири камери на задната страна (ФОТО+ВИДЕО)

Денар - 22.02.2021

„Huawei“ официјално го претстави својот телефон „Mate X2“ со флексибилен екран. Уредот има нов дизајн, кој се разликува од оној што го имал неговиот претходник. „Mate X2“ се наведнува навнатре, за разлика од моделите „Mate X“ и „Mate Xs“ чиј екран ...

HUAWEI го претстави новиот Mate X2

Локално - 22.02.2021

Следејќи ја својата долгорочна политика на инвестиции во развојот и технолошките иновации, Huawei Consumer Business Group (BG) го претстави HUAWEI Mate X2 – преклопен flagship на новата генерација, кој започнува нова ера во иконскиот Falcon Wing ...

Со 88 апликации за патенти на уреди на преклопување, HUAWEI го претстави новиот Mate X2

Опсервер - 22.02.2021

HUAWEI Mate X2 беше претставен во бела, црна, кристално сина и кристално розова боја Следејќи ја својата долгорочна политика на инвестиции во развојот и технолошките иновации, Huawei Consumer Business Group (BG) го претстави HUAWEI Mate X2 – ...

Со 88 апликации за патенти на уреди на преклопување, HUAWEI го претстави новиот Mate X2

Фактор - 22.02.2021

Следејќи ја својата долгорочна политика на инвестиции во развојот и технолошките иновации, Huawei Consumer Business Group (BG) го претстави HUAWEI Mate X2 - преклопен flagship на новата генерација, кој започнува нова ера во иконскиот Falcon Wing ...

Со 88 апликации за патенти на уреди на преклопување, HUAWEI го претстави новиот Mate X2

Хаштаг - 22.02.2021

HUAWEI Mate X2 беше претставен во бела, црна, кристално сина и кристално розова боја Следејќи ја својата долгорочна политика на инвестиции во развојот и технолошките иновации, Huawei Consumer Business Group (BG) го претстави HUAWEI Mate X2 - ...

Huawei го претстави новиот Mate X2 на преклоп со бројни функции

Телефони.мк - 22.02.2021

Следејќи ја својата долгорочна политика на инвестиции во развојот и технолошките иновации, Huawei Consumer Business Group (BG) го претстави HUAWEI Mate X2 - преклопен flagship на новата генерација, кој започнува нова ера во иконскиот Falcon Wing ...

Со 88 апликации за патенти на уреди на преклопување, HUAWEI го претстави новиот Mate X2

Smartportal - 23.02.2021

HUAWEI Mate X2 беше претставен во бела, црна, кристално сина и кристално розова боја Следејќи ја својата долгорочна политика на инвестиции во развојот и технолошките иновации, Huawei Consumer Business Group (BG) го претстави HUAWEI Mate X2 – ...