TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Кинотечен месечник“ од 1977 до 1987 година во дигитална верзија

Вечер Прес - 24.01.2021

На сајтот „www.kinoteka.mk“ деновиве се објавени дигитални верзии на изданијата „Кинотечен месечник“, кои излегуваа од 1977 до 1987 година. Овие „Кинотечните месечници“ се еден вид претходници на кинотечните изданија од кои понатаму се издвојуваат ...

Кинотека објави дигитализирана едиција на „Кинотечните месечници“ кои излегуваа до 1987 година

Радио МОФ - 23.01.2021

Деновиве на веб-страницата на Кинотеката на Северна Македонија беа објавени дигитални верзии на изданијата „Кинотечен месечник“, кои излегуваа од 1977 до 1987 година. Оттаму велат дека, граѓаните сега имаат можност да „сурфаат“ низ хрониката на ...

Објавени дигитални верзии на „Кинотечен месечник“ од 1977 до 1987 година

Либертас - 22.01.2021

– Кинотеката на нејзиниот сајт „ www.kinoteka.mk “ деновиве ги објави дигиталните верзии на изданијата „Кинотечен месечник“, кои излегуваа од 1977 до 1987 година. Овие „Кинотечните месечници“ се еден вид претходници на кинотечните изданија од кои ...