TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Училиштето "Круме Кепески" енергетски обновено

Вест - 14.04.2016

Основното училиште "Круме Кепески" во општина Кисела Вода доби нови прозорци и покрив, а изведена е и нова фасадна топлинска изолација, со што заврши реконструкцијата на училиштето. Со реконструкцијата е намалена емисијата на стакленички гасови во ...

Енергетски обновено ОУ „Круме Кепески“ во општина Кисела Вода

Пулс24 - 14.04.2016

Градоначалникот на општина Кисела Вода, постојаниот претставник на на Програмата за развој на Обединетите нации и генералниот извршен директор на Цементарница УСЈЕ АД Скопје, денес ја означија финализацијата на проектот за енергетска обнова на ООУ ...

Училиштето „Круме Кепески“ во Кисела Вода енергетски обновено

МРТ - 14.04.2016

Градоначалничката на Кисела Вода, Билјана Беличанец - Алексиќ информираше дека најкритична била состојбата со покривот со азбестни плочи и додаде оти при поројни дождови доаѓало до прокиснување и влага.

Основното училиште „Круме Кепески“ во Кисела Вода стана енергетски ефикасно

Курир - 14.04.2016

Заврши реновирањето на основното училиште „Круме Кепески“ во општина Кисела Вода. Училиштето доби нова фасадна –топлинска изолација и нов кров со топлинска изолација, а старите и дотраени прозори се заменети со нови.

ОУ „Круме Кепески“ во Кисела Вода енергетски обновено

Сител - 14.04.2016

Заврши реконструкцијата на централното основното училиште „Круме Кепески“ во општина Кисела Вода. Заменети се прозорците и покривот, а изведена е нова фасадна топлинска изолација. Проектот чини 11,3 милиони денари, а средствата се обезбедени од ...

Продолжува проектот „Партнерство со училиштата“ Цементарница УСЈЕ вложи над 50 000 евра во реновирањето на ОУ„Круме ...

Пулс24 - 14.04.2016

Во рамки на долгогодишниот проект „Партнерство со училиштата“, Цементарница УСЈЕ донираше материјали и услуги за поставување нова фасада на државното основно училиште „Круме Кепески“ во општина Кисела Вода.

Енергетски обновено ОУ "Круме Кепески"

Точка - 14.04.2016

Градоначалникот на општина Кисела Вода, постојаниот претставник на на Програмата за развој на Обединетите нации и генералниот извршен директор на Цементарница УСЈЕ АД Скопје, денес ја означија финализацијата на проектот за енергетска обнова на ООУ ...

Основното училиште „Круме Кепески“ во Кисела Вода стана енергетски ефикасно

Скопје инфо - 14.04.2016

Заврши реновирањето на основното училиште „Круме Кепески“ во општина Кисела Вода. Училиштето доби нова фасадна –топлинска изолација и нов кров со топлинска изолација, а старите и дотраени прозори се заменети со нови.

И училиштата умеат да штедат!

Вечер Прес - 14.04.2016

Реконструкцијата на објектот чини 11,3 милиони денари, а средствата се обезбедени од буџетот на Општината, од Цементарница Усје АД Скопје и од УНДП Заврши реконструкцијата на централното основно училиште "Круме Кепески" во општина Кисела Вода.

Цементарница УСЈЕ донираше нова фасада на ОУ „Круме Кепески“ во Кисела Вода

Макфакс - 14.04.2016

Цементарница УСЈЕ донираше материјали и услуги за поставување нова фасада на државното основно училиште „Круме Кепески“ во општина Кисела Вода. Вкупната вредност на вградените градежни материјали и ангажманот на работна сила за поставување на новата ...

Училиштето „Круме Кепески“ во Кисела Вода стана енергетски ефикасно

Порта 3 - 14.04.2016

Заврши реновирањето на основното училиште „Круме Кепески“ во општина Кисела Вода. Училиштето доби нова фасадна – топлинска изолација и нов кров, а старите и дотраени прозори се заменети со нови. Со оваа обнова училиштето стана енергетски ефикасно.

Цементарница Усје вложи над 50.000 евра во реновирањето на ОУ Круме Кепески во Кисела Вода

Бизнис Инфо - 14.04.2016

Во рамки на долгогодишниот проект Партнерство со училиштата, Цементарница Усје донираше материјали и услуги за поставување нова фасада на државното основно училиште Круме Кепески во општина Кисела Вода.

Цементарница УСЈЕ вложи над 50.000 евра во реновирањето на ОУ „Круме Кепески“ во Кисела Вода

еМагазин - 14.04.2016

Во рамки на долгогодишниот проект „Партнерство со училиштата“, Цементарница УСЈЕ донираше материјали и услуги за поставување нова фасада на државното основно училиште „Круме Кепески“ во општина Кисела Вода.

Цементарница УСЈЕ донираше нова фасада на ОУ "Круме Кепески" во Кисела Вода

Точка - 14.04.2016

Цементарница УСЈЕ донираше материјали и услуги за поставување нова фасада на државното основно училиште "Круме Кепески" во општина Кисела Вода. Вкупната вредност на вградените градежни материјали и ангажманот на работна сила за поставување на новата ...

Цементарница УСЈЕ вложи над 50 000 евра во реновирањето на ОУ„Круме Кепески“ во Кисела Вода

Lider - 14.04.2016

Продолжува проектот „Партнерство со училиштата“ Во рамки на долгогодишниот проект „Партнерство со училиштата“, Цементарница УСЈЕ донираше материјали и услуги за поставување нова фасада на државното основно училиште „Круме Кепески“ во општина Кисела ...