TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VISIONHELP – Здравје за вашите очи

+инфо - 12.02.2019

Очите не се огледало само на вашата душа, тие даваат увид и во вашето здравје. Не се вели залудно: Кога нешто е вредно треба да се чува како „очите во главата“. Кога ќе земете в предвид дека над 80% од информациите што ги преземате од светот се ...

VISIONHELP – погледнете го вашето здравје

Либертас - 12.02.2019

Очите не се огледало само на вашата душа, тие даваат увид и во вашето здравје. Не се вели залудно: Кога нешто е вредно треба да се чува како „очите во главата“. Кога ќе земете во предвид дека над 80% од информациите што ги преземате од светот се ...

VISIONHELP: Погледнете го вашето здравје

Фокус - 12.02.2019

Очите не се огледало само на вашата душа, тие даваат увид и во вашето здравје. Не се вели залудно: Кога нешто е вредно треба да се чува како „очите во главата“. Кога ќе земете во предвид дека над 80% од информациите што ги преземате од светот се ...

VISIONHELP, Погледнете го вашето здравје

Алсат-М - 13.02.2019

Очите не се огледало само на вашата душа, тие даваат увид и во вашето здравје. Не се вели залудно: Кога нешто е вредно треба да се чува како „очите во главата“. Кога ќе земете во предвид дека над 80% од информациите што ги преземате од светот се ...