TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Според хороскопскиот знак: Каков тип на маж е идеален за секоја жена?

Црнобело - 12.01.2019

Припадничките од понежниот пол имаат различни вкусови кога се партнерите во прашање. Додека едни лудуваат по опасни фраери, другите имаат очи само за нежни романтичари. Зошто? Одговорот е запишан во ѕвездите.

Хороскопскиот знак открива кој е вашиот идеален тип на маж

Екран - 12.01.2019

Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Секоја жена има одреден тип на маж кој најмногу ја привлекува… И’, додека едни се „палат“ на неизлечиви романтичари, ...