TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кои бои на автомобили бea актуелни во 2017 годинa?

Кајгана - 14.02.2018

Белата боја останува на светскиот трон како најпопуларен избор за надворешниот изглед на автомобилите. На светско ниво, белата боја ја задржала водечката позиција во сите сегменти на возилата и се уште е избор број 1, покривајќи 40 отсто до вкупниот ...

Кои бои на автомобили купувачите најчесто ги одбирале во 2017 година?

Точка - 14.02.2018

Белата боја останува на светскиот трон како најпопуларен избор за надворешниот изглед на автомобилите. На светско ниво, белата нијанса ја задржала водечката позиција во сите сегменти на возилата и сè уште е избор број 1, покривајќи 40 отсто од ...