TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во близина на Чикаго се погребани 2411 фетуси најдени во подрум од куќата на починат доктор (ВИДЕО)

Канал5 - 14.02.2020

Остатоците од повеќе од 2.000 фетуси, кои беа пронајдени во подрумот од куќата на доктор во предградие на Чикаго, беа погребани во американсказта Индијана. Според CBS Чикаго, на погребот присуствувале околу 200 луѓе, а говорот го одржал јавниот ...

По смртта на докторот во гаражата пронајдоа над 2.000 фетуси: Ужасната приказна конечно доби епилог

Сител - 14.02.2020

На гробиштата во американскиот град Индијана се погребани остатоците од над 2.000 фетуси кои минатата година се пронајдени во гаражата на еден доктор во преградието на Чикаго. На погребот присуствувале околу 200 луѓе, а говор одржа тамошниот јавен ...

По смртта на докторот во гаража пронајдени 2.400 фетуси! Страшната приказна конечно добила епилог

Точка - 14.02.2020

На гробиштата во американска Индијана погребани се остатоците на повеќе од 2.000 фетуси кои минатата година биле пронајдени во гаражата на еден доктор во предградието на Чикаго. На погребот присуствувале околу 200 луѓе, а говор држел еден тамошен ...

Погребани остатоците од над 2.000 фетуси кои беа пронајдени во гаража на доктор: Ужасната приказна конечно доби епилог

Курир - 14.02.2020

На гробиштата во американскиот град Индијана се погребани остатоците од над 2.000 фетуси кои минатата година се пронајдени во гаражата на еден доктор во преградието на Чикаго. На погребот присуствувале околу 200 луѓе, а говор одржа тамошниот јавен ...

По смртта на доктор од Америка во неговата во гаража пронајдени 2.400 фетуси - страшната приказна конечно добила епилог

Press24 - 14.02.2020

На гробиштата во американска Индијана погребани се остатоците на повеќе од 2.000 фетуси кои минатата година биле пронајдени во гаражата на еден доктор во предградието на Чикаго. На погребот присуствувале околу 200 луѓе, а говор држел еден тамошен ...