TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поради асфалтирање затворен за сообраќај патот Велес – Градско

Бизнис Вести - 03.06.2023

Делницата Велес – Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворен за сообраќај поради градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 часот.

АМСМ: Ќе се асфалтира делницата Велес-Градско

Zoom - 03.06.2023

Делницата на регионалниот пат 1102 Велес – Градско денеска ќе биде целосно затворена за сообраќај, поради изведување градежни активности, односно асфалтирање. Од АМСМ јавуваат дека, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 ...

Состојба на патиштата: Умерен сообраќај, не се чека долго на границите

24 Вести - 02.06.2023

До утре на регионалниот пат 1102, делница Велес - Градско, во периодот од 08:00 до 16:00 часот се изведуваат градежни активности, односно асфалтирање. Поради тоа патниот правец е целосно затворен за сообраќај.

Сообраќајот се одвива непречено, по суви коловози

МКД - 02.06.2023

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија (АМСМ). Привремен прекин на сообраќајот од 30 мај до утре има на регионалниот пат 1102, делница Велес - Градско, во периодот од 8 ...

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози

Канал5 - 02.06.2023

Почнувајќи од 08.4.2023 година, патниот правец Охрид - Ресен, преку националниот парк Галичица е отворен за сообраќај за возила со дозволена носивост до 3.5 тони. ПРИВРЕМЕН ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: Од 30.5.2023 до 03.6.2023 на регионалниот пат 1102, ...

Поради асфалтирање затворен за сообраќај патот Велес – Градско

Либертас - 03.06.2023

Делницата Велес – Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворен за сообраќај поради градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 ...

Денеска затворен за сообраќај патот Велес – Градско поради асфалтирање

Макфакс - 03.06.2023

Делницата Велес – Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворена за сообраќај поради изведување градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 ...

Поради асфалтирање затворен за сообраќај патот Велес – Градско

Опсервер - 03.06.2023

– Делницата Велес – Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворен за сообраќај поради градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 ...

Поради асфалтирање затворен за сообраќај патот Велес – Градско

А1 On - 03.06.2023

Делницата Велес – Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворен за сообраќај поради градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 ...

Поради асфалтирање затворен за сообраќај патот Велес – Градско

Слободен Печат - 03.06.2023

Делницата Велес – Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворен за сообраќај поради градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 ...

Денеска затворен за сообраќај патот Велес – Градско поради асфалтирање

24Инфо - 03.06.2023

Делницата Велес – Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворена за сообраќај поради изведување градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 ...

Затворен за сообраќај патот Велес - Градско

Скопје инфо - 03.06.2023

Делницата Велес - Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворен за сообраќај поради градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 ...

Поради асфалтирање затворен за сообраќај патот Велес - Градско

МКД - 03.06.2023

Делницата Велес - Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворен за сообраќај поради градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 8 до 16 ...

Поради асфалтирање затворен за сообраќај патот Велес - Градско

Сител - 03.06.2023

Делницата Велес - Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворен за сообраќај поради градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 ...

АМСМ: Денеска од 8 до 16 часот ќе биде затворен за сообраќај патот Велес – Градско, поради асфалтирање

Денешен - 03.06.2023

Делницата Велес – Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворен за сообраќај поради градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 ...

Денеска затворен за сообраќај патот Велес – Градско поради асфалтирање

Точка - 03.06.2023

Делницата Велес – Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворена за сообраќај поради изведување градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 часот.

Поради асфалтирање затворен за сообраќај патот Велес – Градско

Независен - 03.06.2023

Делницата Велес – Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворен за сообраќај поради градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 ...

Денеска затворен за сообраќај патот Велес-Градско поради асфалтирање

Кајгана - 03.06.2023

Делницата Велес-Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворена за сообраќај поради изведување градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 8 до 16 ...

Поради асфалтирање затворен за сообраќај патот Велес - Градско

Канал5 - 03.06.2023

Делницата Велес - Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворен за сообраќај поради градежни активности, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 ...