TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО+ФОТО) Преживеал абортус: Имал само 32. см и мислеле дека е мртов…

Екран - 11.01.2019

„Мајката викала дека не го сака Тим и се заканувала со самоубиство. Иако е роден жив, лекарите го оставиле. Го спасил лекар од втората смена… Тим, кој бил познат како „Олденбургер бебе“ (според градот Олденберг во Долна Саксонија) умрел на 4.

Преживеал абортус: Мислеле дека минијатурното бебе е мртво, но се случило чудо

Курир - 11.01.2019

„Мајката викала дека не го сака Тим и се заканувала со самоубиство. Иако е роден жив, лекарите го оставиле. Го спасил лекар од втората смена… Тим, кој бил познат како „Олденбургер бебе“ (според градот Олденберг во Долна Саксонија) умрел на 4.

Преживеал абортус: Мислеле дека минијатурното бебе е мртво, но се случило чудо

Пулс24 - 11.01.2019

„Мајката викала дека не го сака Тим и се заканувала со самоубиство. Иако е роден жив, лекарите го оставиле. Го спасил лекар од втората смена… Тим, кој бил познат како „Олденбургер бебе“ (според градот Олденберг во Долна Саксонија) умрел на 4.