TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сите наши државјани да го напуштат Либан, постои можност за влошување на ситуацијата, повикува МНР

ММС - 23.06.2024

Министерството за надворешни работи ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во Либан, во првата можна прилика да ја напуштат оваа држава поради влошенета безбедносна ситуација. МНР воедно апелира, да се одложат сите патувања кон Либан кои не ...

Македонските граѓани да ја напуштат Либан поради влошена безбедносна ситуација, апелира МНР

ТВ21 - 23.06.2024

Поради влошенета безбедносна ситуација во Либан, Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во оваа држава, да ја напуштат во прва можна прилика.

МНР ги повикува македонските граѓани да го напуштат Либан

Мета - 23.06.2024

Постои можност за натамошно влошување на ситуацијата, а со тоа и намалени можности за навремено напуштање на Либан, велат од МНР Министерството за надворешни работи ги советува сите македонски државјани кои се моментално во Либан, да ја напуштат ...

МНР: Македонските граѓани да го напуштат Либан при првата можност

Локално - 23.06.2024

Поради влошенета безбедносна ситуација во Либан, Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во оваа држава, да ја напуштат во прва можна прилика.

МНР ги повикува македонските државјани да го напуштат Либан

Фокус - 23.06.2024

„Поради влошенета безбедносна ситуација во Либан, Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во оваа држава, да ја напуштат во прва можна прилика.

МНР: Македонските граѓани да ја напуштат Либан поради влошената безбедносна ситуација

4NEWS - 23.06.2024

Поради влошенета безбедносна ситуација во Либан, Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во оваа држава, да ја напуштат во прва можна прилика.

МНР: Македонските државјани да го напуштат Либан поради влошената безбедносна ситуација

360 степени - 23.06.2024

Министерството за надворешни работи, додаваат оттаму, ги става сите свои капацитети за асистенција на нашите државјани и посочува на СОС дежурниот телефон на Министерството за надворешни работи +389 75 268 736 (меил адреса: [email protected] ) ...

МНР ги повикува македонските државјани да го напуштат Либан

Либертас - 23.06.2024

„Поради влошенета безбедносна ситуација во Либан, Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во оваа држава, да ја напуштат во прва можна прилика.

МНР: Македонските граѓани да го напуштат Либан поради влошената безбедносна ситуација

Макфакс - 23.06.2024

Поради влошенета безбедносна ситуација во Либан, Министерството за надворешни работи ги повикува македонските државјани кои се наоѓаат во оваа држава, да ја напуштат во прва можна прилика.

МНР апелира до македонските државјани да го напуштат Либан поради влошената безбедносна ситуација

Н.Македонија - 23.06.2024

Министерството за надворешни работи ги повикува сите македонски државјани кои се наоѓаат во Либан, да ја напуштат оваа држава во прва можна прилика, поради влошенета безбедносна ситуација.

Македонските граѓани кои се во Либан итно да ја напуштат државата и да не се патува натаму, апелира МНР

Сакам да кажам - 23.06.2024

Сите државјани на Македонија кои се наоѓаат во Либан, во првата можна прилика да ја напуштат земјата поради влошената безбедносна ситуација во Либан, апелира македонското Министерство за надворешни работи (МНР).

МНР: Македонските граѓани да го напуштат Либан поради влошената безбедносна ситуација

Опсервер - 23.06.2024

Поради влошенета безбедносна ситуација во Либан, Министерството за надворешни работи ги повикува македонските државјани кои се наоѓаат во оваа држава, да ја напуштат во прва можна прилика.

МНР ги повикува македонските државјани да го напуштат Либан

Вечер Прес - 23.06.2024

„Поради влошенета безбедносна ситуација во Либан, Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во оваа држава, да ја напуштат во прва можна прилика.

МНР ги повикува македонските граѓани да го напуштат Либан

24Инфо - 23.06.2024

Поради влошенета безбедносна ситуација во Либан, Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во оваа држава, да ја напуштат во прва можна прилика.

„НАПУШТЕТЕ ГО ЛИБАН ВО ПРВАТА ПРИЛИКА“: МНР предупредува поради влошената безбедносна состојба

Фактор - 23.06.2024

Министерството за надворешни работи ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во Либан, во првата можна прилика да ја напуштат оваа држава поради влошенета безбедносна ситуација. МНР воедно апелира, да се одложат сите патувања кон Либан кои не ...

Македонските државјани да го напуштат Либан, повика МНР

МКД - 23.06.2024

Министерството за надворешни работи (МНР) ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во Либан, во првата можна прилика да ја напуштат оваа држава поради влошенета безбедносна ситуација.

МНР апелира нашите државјани да го напуштат Либан: Може да се влоши ситуацијата

Слободен Печат - 23.06.2024

Министерството за надворешни работи ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во Либан, во првата можна прилика да ја напуштат оваа држава поради влошенета безбедносна ситуација. МНР воедно апелира, да се одложат сите патувања кон Либан кои не ...

МНР: Сите наши државјани да го напуштат Либан, постои можност за натамошно влошување на ситуацијата

А1 On - 23.06.2024

Министерството за надворешни работи ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во Либан, во првата можна прилика да ја напуштат оваа држава поради влошенета безбедносна ситуација. МНР воедно апелира, да се одложат сите патувања кон Либан кои не ...

МНР: Сите наши државјани да го напуштат Либан, постои можност за натамошно влошување на ситуацијата

Независен - 23.06.2024

Министерството за надворешни работи ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во Либан, во првата можна прилика да ја напуштат оваа држава поради влошенета безбедносна ситуација. МНР воедно апелира, да се одложат сите патувања кон Либан кои не ...

Ситуацијата може да ескалира, МНР ги повика македонските граѓани да го напуштат Либан

Zoom - 23.06.2024

Министерството за надворешни работи ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во Либан, во првата можна прилика да ја напуштат оваа држава поради влошенета безбедносна ситуација. МНР воедно апелира, да се одложат сите патувања кон Либан кои не ...

МНР: Македонските граѓани да го напуштат Либан поради влошената безбедносна ситуација

Centar - 23.06.2024

Поради влошенета безбедносна ситуација во Либан, Министерството за надворешни работи ги повикува македонските државјани кои се наоѓаат во оваа држава, да ја напуштат во прва можна прилика.

МНР: Сите наши државјани да го напуштат Либан

Канал5 - 23.06.2024

Сите наши државјани да го напуштат Либан, постои можност за натамошно влошување на ситуацијата. Министерството за надворешни работи ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во Либан, во првата можна прилика да ја напуштат оваа држава поради ...

МНР: Сите наши државјани да го напуштат Либан, постои можност за натамошно влошување на ситуацијата

Телма - 23.06.2024

Министерството за надворешни работи ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во Либан, во првата можна прилика да ја напуштат оваа држава поради влошенета безбедносна ситуација. МНР воедно апелира, да се одложат сите патувања кон Либан кои не ...

НАПУШТЕТЕ ГО ЛИБАН Повик до нашите граѓани од МНР

+инфо - 23.06.2024

Министерството за надворешни работи ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во Либан, во првата можна прилика да ја напуштат оваа држава поради влошенета безбедносна ситуација. МНР воедно апелира, да се одложат сите патувања кон Либан кои не ...

МНР: Сите наши државјани да го напуштат Либан, постои можност за натамошно влошување на ситуацијата

Press24 - 23.06.2024

Министерството за надворешни работи ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во Либан, во првата можна прилика да ја напуштат оваа држава поради влошенета безбедносна ситуација. МНР воедно апелира, да се одложат сите патувања кон Либан кои не ...

Македонските граѓани да го напуштат Либан поради влошенета безбедносна ситуација, повика МНР

еМагазин - 23.06.2024

Поради влошенета безбедносна ситуација во Либан, Министерството за надворешни работи (МНР) ги повика сите македонски државјани кои се наоѓаат во оваа држава, да ја напуштат во прва можна прилика.