TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Русија го заостари контроверзниот Закон за странски агенти

Курир - 30.06.2022

Русија одлучи да го направи построг контроверзниот Закон за странски агенти. Отсега сите организации или поединци кои примиле каква било поддршка од странство или се под некаков облик на странско влијание, ќе бидат гледани како странски агенти.

Русија го заострува законот за странски агенти

Нетпрес - 30.06.2022

Русија во средата одлучи да го заостри законот за „странски агенти“, според кој сите организации или поединци коишто примаат пари или друга поддршка од странство или се под форма на влијание од странство, односно со седишта во странство тоа мора ...

Русија има нов закон,беше усвоен со мнозинство во парламентот

Локално - 30.06.2022

Русија има нов закон за странски агенти, а тој беше усвоен со мнозинство во рускиот парламент. Русија одлучи да го заостри законот за странски агенти, според кој сите организации или поединци кои добиле некаква поддршка од странство или се под ...

Русија го заостари контроверзниот Закон за странски агенти

Независен - 30.06.2022

Русија одлучи да го направи построг контроверзниот Закон за странски агенти. Отсега сите организации или поединци кои примиле каква било поддршка од странство или се под некаков облик на странско влијание, ќе бидат гледани како странски агенти.

Русија го заостари контроверзниот Закон за странски агенти

Опсервер - 30.06.2022

Русија одлучи да го направи построг контроверзниот Закон за странски агенти. Отсега сите организации или поединци кои примиле каква било поддршка од странство или се под некаков облик на странско влијание, ќе бидат гледани како странски агенти.

Русија го заостари контроверзниот Закон за странски агенти

Република - 30.06.2022

Русија одлучи да го направи построг контроверзниот Закон за странски агенти. Отсега сите организации или поединци кои примиле каква било поддршка од странство или се под некаков облик на странско влијание, ќе бидат гледани како странски агенти.

Русија го заостари контроверзниот Закон за странски агенти

24Инфо - 30.06.2022

Русија одлучи да го направи построг контроверзниот Закон за странски агенти. Отсега сите организации или поединци кои примиле каква било поддршка од странство или се под некаков облик на странско влијание, ќе бидат гледани како странски агенти.

Русија го заостари контроверзниот Закон за странски агенти

Сител - 30.06.2022

Русија одлучи да го направи построг контроверзниот Закон за странски агенти. Отсега сите организации или поединци кои примиле каква било поддршка од странство или се под некаков облик на странско влијание, ќе бидат гледани како странски агенти.

Што предвидува новиот руски закон за странски агенти?

Кајгана - 30.06.2022

Русија одлучи да го заостри спорниот закон за странски агенти, според кој сите организации или поединци кои добиле некаква поддршка од странство или се под некаков облик на странско влијание ќе се сметаат за странски агенти.