TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без грижи, нема да се наплаќаат линкови на Instagram

Телефони.мк - 16.09.2020

Instagram ги уверува корисниците дека нема никакви планови да воведе опција за поставување на линкови под постовите кои би се плаќале за да бидат активни. Систем за хиперлинкови под слики и видеа бил планиран во 2016 од страна на Facebook како ...

Инстаграм воведува нови промени, дел од нив ќе се плаќаат

Кумановски м. - 16.09.2020

Откако постои апликацијата Инстаграм, оттогаш се поставува прашањето – зошто нема линкови во описот на објавите, т.е. зошто не се активни? И, еве – Инстаграм 10 години по појавувањето на мобилните телефони ја воведува оваа опција, ако треба да се ...