TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пандемијата помина за вакцинираните: Курц вели невакцинираните се небезбедни

ММС - 16.09.2021

Пандемијата за вакцинираните пројде, но сега имаме пандемија на невакцинирани – истакна австрискиот канцелар, Себастијан Курц. Вакцинираните се безбедни и можат да живеат нормално, но невакцинираните се небезбедни и мора да имаат негативни тестови и ...

„Пандемијата за вакцинираните заврши“, рече Курц

Локално - 16.09.2021

Пандемијата за вакцинираните заврши, но сега имаме пандемија на невакцинираните, истакна австрискиот канцелар Себастијан Курц. Вакцинираните се безбедни и можат да живеат нормален живот, но невакцинираните се небезбедни и мора да имаат негативни ...

КУРЦ ОБЈАВИ КРАЈ НА ПАНДЕМИЈАТА Сега има пандемија на невакцинираните

+инфо

Курц: Пандемијата заврши, освен за невакцинираните

Centar

Курц: Пандемијата помина, освен за невакцинираните

Либертас

КУРЦ: Вакцинираните веќе живеат нормален живот, пандемијата трае за невакцинираните

Денешен

Курц: Пандемијата помина, освен за невакцинираните

Слободен Печат - 16.09.2021

Пандемијата за вакцинираните помина, но сега имаме пандемија на невакцинираните, истакна австрискиот канцелар Себастијан Курц. Тој посочи дека многумина се вакцинирани и не треба да се справуваат со мерките, но сепак има 30 отсто од граѓаните кои не ...

Курц: Пандемијата заврши, со исклучок за невакцинираните

МКД