TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

5 работи кои им се познати само на помладите сестри

Среќа.mk - 13.02.2018

Да имате постара сестра е благослов, но понекогаш е вистински хаос потенцирањето од страна на постарата сестра дека е поискусна, дека повеќе знае… Секако дека сите ги сакаат своите постари браќа и сестри, но овие 5 нешта најчесто ужасно ги нервираат ...

Ја заклучила сестра си во соба и ѝ се заканувала со убиство

Нетпрес - 12.02.2018

Возрасна тетовчанка ја заклучила во една од собите својата сестра заканувајќи ѝ се по животот, додека на нејзината ќерка ѝ ја заклучила влезната врата од станот и не ѝ дозволувала да влезе внатре. Шеесетгодишната тетовка Л.П.