TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Чавков: Имаме недостиг од полицајци - само 300 на 100.000 жители

+инфо - 15.07.2016

Зголемениот број полициски службеници тој го оправда со актуелните случувања во светот. Министерството за внатрешни работи има недостиг од полицајци. Бројот на полициски службеници е далеку под светските стандарди.

Објавен оглас-ќе се вработуваат 30 полицајци во СВР Охрид

OhridNews - 15.07.2016

Министерството за внатрешни работи распиша јавен оглас за прием на 600 извршители на работно место „Полицаец“. Како што информираат од МВР, во Сектор за внатрешни работи Охрид ќе се вработаат 30 извршители.

МВР со новите 600 полицајци продолжува со партизација на полицијата, сметаат експертите

Мета - 15.07.2016

Министерството за внатрешни работи денеска го распиша огласот за нови 600 вработувања во оваа институција. Како што може да се прочита во него, станува збор за прием на „600 извршители на работното место полицаец“.

МВР распишува оглас за вработување на нови 600 полицајци

Мета - 14.07.2016

Министерството за внатрешни работи распишува оглас за вработување на 600 нови полицајци, дознава „Мета“. Огласот, треба да биде објавен утре во „Службен весник“ и во утрешните изданија на дел од дневните весници.

МВР ќе вработи 600 нови полицајци

Фокус - 14.07.2016

Министерството за внатрешни работи ќе вработува 600 нови полицајци, дознава СДК.мк Од МВР потврдуваат дека наскоро ќе биде објавен јавен оглас за вработување,но не откриваат повеќе детали.

Чавков вработува нови 600 полицајци, а преговорите запнаа за МВР

Сакам да кажам - 14.07.2016

Меѓу четирите партии потписнички на Договорот од Пржино клучниот судир се води околу ингеренциите на министерот за внатрешни работи. Таа функција во преодната влада повторно треба да и припадне на опозицијата.

МВР ќе вработи 600 нови полицајци

Сакам да кажам - 14.07.2016

МВР ќе вработува нови 600 полицајци, дознава САКАМДАКАЖАМ.МК. Најмногу полицајци ќе бидат вработени во регионалниот центар во Скопје, во скопските општини и во Струмица и Охрид. Портаролот на МВР Дејана Недељковиќ, потврди дека ќе се распише оглас ...

МВР го објави огласот за нови 600 полицајци – продолжува партизација на полицијата, сметаат експертите

Либертас - 15.07.2016

Министерството за внатрешни работи денеска го распиша огласот за нови 600 вработувања во оваа институција. Како што може да се прочита во него, станува збор за прием на „600 извршители на работното место полицаец“.

Објавен огласот на МВР, отворени 600 места за полицајци

МКД - 15.07.2016

МВР денеска и официјално го распиша јавниот оглас за прием на 600 полицајци. Работните места се распоредени низ 15 општини. Најголем дел од кандидатите, односно 100 од нив, кои ќе ги поминат обуките и ќе бидат примени, ќе бидат распоредени во ...

МВР ќе вработува 600 нови полицајци

МКД - 14.07.2016

Министерството за внатрешни работи распишува оглас за вработување на 600 нови полицајци. Огласот треба да биде објавен утре во „Службен весник“ и во утрешните изданија на дел од дневните весници, објави агенцијата Мета .

МВР пред избори се засилува со 600 нови полицајци

Стандард - 14.07.2016

Министерството за внатрешни работи ќе вработува 600 нови полицајци, пренесе СДК. Од МВР потврдуваат дека наскоро ќе биде објавен јавен оглас за вработување, но не откриваат повеќе детали. Најмногу полицајци ќе бидат вработени во регионалниот центар ...

Чавков вработува 600 нови полицајци, а преговорите запнаа за МВР

Локално - 14.07.2016

Меѓу четирите партии потписнички на Договорот од Пржино клучниот судир се води околу ингеренциите на министерот за внатрешни работи. Таа функција во преодната влада повторно треба да и припадне на опозицијата.

МВР со новите 600 полицајци продолжува со партизација на полицијата, сметаат експертите

Локално - 15.07.2016

Министерството за внатрешни работи денеска го распиша огласот за нови 600 вработувања во оваа институција. Како што може да се прочита во него, станува збор за прием на „600 извршители на работното место полицаец“.

МВР распиша оглас за вработување на 600 полицајци - ова се условите

Press24 - 14.07.2016

Министерството за внатрешни работи распишува оглас за вработување на 600 нови полицајци, дознава. Огласот, е објавен во утрешните изданија на дел од дневните весници. Како што може да се прочита од огласот, станува збор за прием на „600 извршители ...

МВР ќе вработи 600 нови полицајци

Либертас - 14.07.2016

Министерството за внатрешни работи ќе вработува 600 нови полицајци, дознава СДК.мк Од МВР потврдуваат дека наскоро ќе биде објавен јавен оглас за вработување,но не откриваат повеќе детали.

МВР го објави огласот за нови 600 полицајци

Репортер - 15.07.2016

Министерството за внатрешни работи денеска го распиша огласот за нови 600 вработувања во оваа институција. Како што може да се прочита во него, станува збор за прием на „600 извршители на работното место полицаец“.

Нов оглас на МВР за вработување на 600 полицајци

Курир - 15.07.2016

Министерството за внатрешни работи распишува оглас за вработување на 600 нови полицајци, дознава. Огласот, е објавен во утрешните изданија на дел од дневните весници. Како што може да се прочита од огласот, станува збор за прием на „600 извршители ...

МВР ќе вработи 600 нови полицајци

Репортер - 14.07.2016

Министерството за внатрешни работи ќе вработува 600 нови полицајци, дознава СДК.мк Од МВР потврдуваат дека наскоро ќе биде објавен јавен оглас за вработување,но не откриваат повеќе детали.

МВР ќе вработи 600 нови полицајци

Кумановски м. - 15.07.2016

Министерството за внатрешни работи распишува оглас за вработување на 600 нови полицајци, дознава „ Мета “. Огласот треба да биде објавен утре во „Службен весник“ и во утрешните изданија на дел од дневните весници.

Нов оглас за вработување на 600 полицајци

Нетпрес - 15.07.2016

Министерството за внатрешни работи распишува оглас за вработување на 600 нови полицајци, дознава. Огласот, е објавен во утрешните изданија на дел од дневните весници. Како што може да се прочита од огласот, станува збор за прием на „600 извршители ...

Нов оглас за вработување, се бараат уште 600 полицајци

Вечер Прес - 15.07.2016

По селекцијата, избраните кандидати за полицајци ќе склучат договор за основна обука, која ќе трае една година, а на неа ќе бидат упатени „за 10 отсто поголем број на кандидати за полицаец од бројот на слободни места за кои е распишан огласот".

Нов оглас за вработување на 600 полицајци

Точка - 15.07.2016

Министерството за внатрешни работи распишува оглас за вработување на 600 нови полицајци, дознава. Огласот, е објавен во утрешните изданија на дел од дневните весници. Како што може да се прочита од огласот, станува збор за прием на „600 извршители ...

МВР со нов оглас за вработување на 600 полицајци

Пулс24 - 15.07.2016

Министерството за внатрешни работи распишува оглас за вработување на 600 нови полицајци, дознава. Огласот, е објавен во утрешните изданија на дел од дневните весници. Како што може да се прочита од огласот, станува збор за прием на „600 извршители ...

Ќе се вработат 600 полицајци – МВР објави нов оглас

Република - 15.07.2016

Министерството за внатрешни работи распишува оглас за вработување на 600 нови полицајци, дознава. Огласот, е објавен во дел од дневните весници. Како што може да се прочита од огласот, станува збор за прием на „600 извршители на работното место ...

Ќе се вработат 600 полицајци – МВР објави нов оглас

МК News - 15.07.2016

Министерството за внатрешни работи распишува оглас за вработување на 600 нови полицајци, дознава. Огласот, е објавен во дел од дневните весници. Како што може да се прочита од огласот, станува збор за прием на „600 извршители на работното место ...