TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фотографија која го расплака светот, мало дете ја милува својата сестра неколку моменти пред да умре

Точка - 13.06.2018

Фотографијата на која 6 годишниот Џексон Сутер ја теши својата две години помлада сестра Адалин или Ади неколку минути пред да почине, го расплака целиот свет. На малата Адалин ѝ бил дијагностициран неопарабилен тумор на мозокот, откако нејзините ...

Глетка која го крши срцето: Братот ја држи сестричката за рака, а неколку моменти подоцна се случи нешто страшно

Курир - 13.06.2018

Светот го расплака фотографија на која шестгодишниот Џексон Сутер ја теши својата две години помлада сестричка Адалин, неколку моменти пред да почине. На Адалин и бил дијагностициран неоперабилен тумор на мозокот познат како ДИПГ, откако нејзините ...

(ФОТО) Фотографија која го „крши срцето“: Момче ја теши својата сестра која е на умирање!

Екран - 13.06.2018

Фотографијата на која шестгодишниот Џејкоб Сутер ја теши својата две години помлада сестра Аделин наречена Ади неколку моменти пред да умре го расплакала светот. На Аделин и бил дијагностициран неоперативен тумор на мозокот познат како дифузна ...