TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МИЦКОСКИ МУ ОДГОВОРИ НА ПЕНДАРОВСКИ: Ќе бидеш запаметен по оваа кукавичка одлука, по цензурирање на традицијата што не ...

Денешен - 01.08.2021

Христијан МИЦКОСКИ Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти. Непочитување кон жртвата на хероите дадена за Македонија, македонскиот народ и ...

Мицкоски: Политичар кој се плаши од народот треба да ја напушти функцијата

Нова ТВ - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на својот „Фејсбук“ профил.

Мицкоски до Пендаровски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката

Опсервер - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти. Непочитување кон жртвата на хероите дадена за Македонија, македонскиот народ и нација претставува токму ...

Мицкоски до Пендаровски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката

ТВ21 - 01.08.2021

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на својот Фејсбук профил објави реакција до претседателот на државата Стево Пендаровски. Тој вели дека политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката.

Мицкоски до Пендаровски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката

Курир - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти. Непочитување кон жртвата на хероите дадена за Македонија, македонскиот народ и нација претставува токму ...

Мицкоски му порача на Пендаровски: Политичар кој се плаши од народот треба да ја напушти функцијата

24Инфо - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на својот профил на Фејсбук.

Мицкоски до Пендаровски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката

360 степени - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти, напиша лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на Фејсбук – порака упатена до ...

Мицкоски до Пендаровски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката

Zoom - 01.08.2021

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на својот Фејсбук профил објави реакција до претседателот на државата Стево Пендаровски. Тој вели дека политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката.

Мицкоски до Пендаровски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката

Lider - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти. Непочитување кон жртвата на хероите дадена за Македонија, македонскиот народ и нација претставува токму ...

Мицкоски до Пендаровски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува

Канал5 - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката, напиша на својот ФБ профил претседателорт на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти.

Мицкоски до Пендаровски: Народот ќе ве памети по кукавичката одлука за прославата на Илинден

+инфо - 01.08.2021

Македонија може и без Вас и без мене и без политичарите, но што сме ние без неа и народот, му порача Мицкоски на шефот на државата. Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката.

Мицкоски до Пендаровски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката

Либертас - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти. Непочитување кон жртвата на хероите дадена за Македонија, македонскиот народ и нација претставува токму ...

Мицкоски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката

Локално - 01.08.2021

„Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти. Непочитување кон жртвата на хероите дадена за Македонија, македонскиот народ и нација претставува ...

Мицкоски до Пендаровски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да ја напушти политиката

Сител - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти. Непочитување кон жртвата на хероите дадена за Македонија, македонскиот народ и нација претставува токму ...

Мицкоски до Пендаровски: Народот ќе ве памети по кукавичката одлука за прославата на Илинден

Expres - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти. Непочитување кон жртвата на хероите дадена за Македонија, македонскиот народ и нација претставува токму ...

Мицкоски до Пендаровски: Политичар кој се плаши од својот народ треба да ја напушти политиката

Фокус - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти, напиша лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на Фејсбук – порака упатена до ...

Мицкоски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува

Фактор - 01.08.2021

И лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, се обрати до шефот на државата Пендаровски. „Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти.

Мицкоски до Пендаровски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да ја напушти политиката

Вечер Прес - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката, напиша Мицкоски на Фејсбук. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти. Непочитување кон жртвата на хероите дадена за Македонија, македонскиот ...

ВМРО-ДПМНЕ не престанува да го дели Илинден

Независен - 01.08.2021

ВМРО-ДПМНЕ не престанува да го дели Илинден, а изговор за одлуката да не оди на прославата, на која вообичаено оваа партија кога не е на власт организира исвиркувања и скандали, е наводното менување на трацијата за нардната прослава на Илинден.

Мицкоски до Пендаровски: Народот ќе ве памети по кукавичката одлука за прославата на Илинден

Нетпрес - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти. Непочитување кон жртвата на хероите дадена за Македонија, македонскиот народ и нација претставува токму ...

Мицкоски до Пендаровски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката

24 Вести - 01.08.2021

- Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката. Лидерство се покажува и во добри и во лоши моменти. Непочитување кон жртвата на хероите дадена за Македонија, македонскиот народ и нација претставува ...

Мицкоски му порача на Пендаровски: Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти ...

Република - 01.08.2021

Политичар кој се плаши од својот народ треба веднаш да се спакува и да ја напушти политиката, вели лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски. смета Мицкоски. Лидерот на ВМРО ДПМНЕ му порачува на претседателот Стево Пендровски: Мицкоски го советува за ...