TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Магија на мраз денеска и утре во Скопје

А1 On - 21.02.2020

На лизгалиштето во спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска и утре ќе се одржува четвртиот Меѓународен натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice“. Свеченото отворање е закажано за денеска во 19:15 часот со музички настап на Кристина ...

Почнува Меѓународниот натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice”

Слободен Печат - 21.02.2020

Организатор на „Skopje on Ice” е Федерацијата за лизгачки спортови. Влезот е слободен. На лизгалиштето во спортскиот центар „Борис Трајковски” денеска и утре ќе се одржува четвртиот Меѓународен натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice”.

Почнува Меѓународниот натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice“

iPortal - 21.02.2020

На лизгалиштето во спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска и утре ќе се одржува четвртиот Меѓународен натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice“. Свеченото отворање е закажано за денеска во 19:15 часот со музички настап на Кристина ...

Почнува Меѓународниот натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice“

Опсервер - 21.02.2020

– На лизгалиштето во спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска и утре ќе се одржува четвртиот Меѓународен натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice“. Свеченото отворање е закажано за денеска во 19:15 часот со музички настап на Кристина ...

Магија на мраз денеска и утре во Скопје

+инфо - 21.02.2020

Љубителите на уметничкото лизгање ќе имаат можност да присуствуваат на вистинска магија на мраз на четвриот Меѓународен натпревар во уметничко лизгање Skopje on Ice, кој ќе се одржи денеска и утре на лизгалиштето во СЦ Борис Трајковски.

Почнува Меѓународниот натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice“

Скопје инфо - 21.02.2020

На лизгалиштето во спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска и утре ќе се одржува четвртиот Меѓународен натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice“. Свеченото отворање е закажано за денеска во 19:15 часот со музички настап на Кристина ...

Почнува Меѓународниот натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice"

Канал5 - 21.02.2020

На лизгалиштето во спортскиот центар „Борис Трајковски" денеска и утре ќе се одржува четвртиот Меѓународен натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice". Свеченото отворање е закажано за денеска во 19:15 часот со музички настап на Кристина ...

Почнува Меѓународниот натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice“

Сител - 21.02.2020

На лизгалиштето во спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска и утре ќе се одржува четвртиот Меѓународен натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice“. Свеченото отворање е закажано за денеска во 19:15 часот со музички настап на Кристина ...

Почнува Меѓународниот натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice“

MakPress - 21.02.2020

На лизгалиштето во спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска и утре ќе се одржува четвртиот Меѓународен натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice“. Свеченото отворање е закажано за денеска во 19:15 часот со музички настап на Кристина ...

Почнува „Skopje on Ice“

Sport M - 21.02.2020

На лизгалиштето во спортскиот центар „Борис Трајковски“ денеска и утре ќе се одржува четвртиот Меѓународен натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice“. -текстот продолжува по рекламата- Свеченото отворање е закажано за денеска во 19:15 часот со ...

Магија на мраз денеска и утре во Скопје

Точка - 21.02.2020

Љубителите на уметничкото лизгање ќе имаат можност да присуствуваат на вистинска магија на мраз на четвриот Меѓународен натпревар во уметничко лизгање Skopje on Ice, кој ќе се одржи денеска и утре на лизгалиштето во СЦ Борис Трајковски.

Магија на мраз денеска и утре во Скопје

Иновативност - 21.02.2020

Љубителите на уметничкото лизгање ќе имаат можност да присуствуваат на вистинска магија на мраз на четвриот Меѓународен натпревар во уметничко лизгање Skopje on Ice, кој ќе се одржи денеска и утре на лизгалиштето во СЦ Борис Трајковски.

Втор ден од Меѓународниот натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice” (ГАЛЕРИЈА)

Слободен Печат - 22.02.2020

На лизгалиштето во спортскиот центар „Борис Трајковски” денеска се одржува вториот ден од четвртиот Меѓународен натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice”. Денеска настапите започнаа во 07:30 часот, а од 10 часот следуваше настапот на учесниците ...