TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На дванаесетмина медицински сестри и болничари од клиниката за уво нос и грло прекинат им е договорот на дело

24 Вести - 13.03.2018

Гордана Јаневска Мишокова во осмиот месец од бременоста остана без работа. По три години работа на Клиниката за уво нос и грло како медицинска сестра, вчера и било сооштено дека договорот на дело, кој и важи до 1-ви јуни, и се прекинува.

11 медицински сестри и болничари останаа без работа

Телма - 13.03.2018

Во осмиот месец од бременоста, по три години работа на клинички, а три месеци пред да и истече договорот на дело, Гордана Јаневска остана без работа. Договорот преку ноќ и станал невалиден, бидејќи така одлучил Управниот одбор на Клиниката за уво ...

Избркани медицински сестри и пероснал од Клиниката за уво нос и грло, меѓу нив и бремена жена

Сител - 13.03.2018

Гордана Јаневска Мишокова која е во 8-миот месец од бременоста остана без работа. Таа скоро 3 години била медицинска сестра на Клиниката за уво нос и грло. Оваа непријатна ситуација и дополнителен стрес и се случуваат краток период пред породувањето.

Избркани медицински сестри и персонал од Клиниката за уво нос и грло, меѓу нив и бремена жена

Курир - 13.03.2018

Гордана Јаневска Мишокова која е во 8-миот месец од бременоста остана без работа. Таа скоро 3 години била медицинска сестра на Клиниката за уво нос и грло. Оваа непријатна ситуација и дополнителен стрес и се случуваат краток период пред ...

Во осмиот месец од бременоста ја избркале од работа - чистка на медицински сестри на скопските Клиники

Press24 - 13.03.2018

Гордана Јаневска Мишокова која е во 8-миот месец од бременоста остана без работа, јавува Сител. Таа скоро 3 години била медицинска сестра на Клиниката за уво нос и грло. Оваа непријатна ситуација и дополнителен стрес и се случуваат краток период ...

Избркани медицински сестри и персонал од Клиниката за уво нос и грло, меѓу нив и бремена жена

Република - 13.03.2018

Гордана Јаневска Мишокова која е во 8-миот месец од бременоста остана без работа. Таа скоро 3 години била медицинска сестра на Клиниката за уво нос и грло. Оваа непријатна ситуација и дополнителен стрес и се случуваат краток период пред породувањето.

Избркани медицински сестри и пероснал од Клиниката за уво нос и грло, меѓу нив и бремена жена

Скопје инфо - 14.03.2018

Гордана Јаневска Мишокова која е во 8-миот месец од бременоста остана без работа.Таа скоро 3 години била медицинска сестра на Клиниката за уво нос и грло, јавува Сител. Оваа непријатна ситуација и дополнителен стрес и се случуваат краток период пред ...