TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со денови осветлувањето на булеварот „Кочо Рацин“ во центарот на Скопје не работи, одговорните не реагираат

МКД - 26.05.2024

Уличното осветлување на булеварот „Кочо Рацин“ во центарот на Скопје веќе неколку дена не работи. Булеварот е во мрак, пешачките премини се неосветлени, сообраќајот на овој дел од градот навечер е небезбеден.

Булеварот Кочо Рацин во центарот на Скопје со денови е во мрак, не се гледаат ниту пешачките премини, градската власт ...

Сакам да кажам - 26.05.2024

Булеварот Кочо Рацин во центарот на Скопје е во мрак. Не работи ниедно светло од уличното осветлување веќе со денови по целата должина на булеварот и во околните улици. Единственото светло во овој дел од центарот на градот е од становите на околните ...

Булеварот „Кочо Рацин“ веќе неколку дена без улично осветлување

Мета - 26.05.2024

Граѓанската иницијативата „Шанса за центар“ постави трепкачи за велосипед околу пешачките премини за да „малку од малку“ ја заштитат безбедноста на пешаците додека не се врати осветлувањето Скопскиот булевар „Кочо Рацин“, на кој се наоѓа автобуската ...

ВИДЕО: Булеварот Кочо Рацин без осветлување – „најдобро да си носите факел да не ве качи некој на хауба“

ТВ21 - 25.05.2024

Неколку денови еден од најпрометните булевари во Скопје, Кочо Рацин е без осветлување. Булеварот кој се наоѓа во центарот на градот е меѓу најфрекфрентните преку ден, но и во ноќта. Има неколку пешачки премини за кои нема дополнителна сигнализација, ...

ЕВЕ КАКО СЕ ПРЕМИНУВА БУЛЕВАРОТ КОЧО РАЦИН НАВЕЧЕР: Најдобро да си носите факел да не ве качи некој на хауба

Фактор - 25.05.2024

Советникот во Општина Центар од граѓанската иницијатива Шанса за Центар, Јане Димески, на социјалните мрежи веќе неколку дена реагира дека на булеварот Кочо Рацин во Скопското централно подрачје, нема осветлување.

ВИДЕО: Булеварот Кочо Рацин без осветлување, претставува опасност за пешаците

4NEWS - 25.05.2024

Неколку денови еден од најпрометните булевари во Скопје, Кочо Рацин е без осветлување, пишува ТВ21. Булеварот кој се наоѓа во центарот на градот е меѓу најфрекфрентните преку ден, но и во ноќта.

Скопскиот булевар „Кочо Рацин“ во мрак, луѓето со блиц од мобилен минуваат на пешачки (ВИДЕО)

Макфакс - 26.05.2024

Скопскиот булевар „Кочо Рацин“, на кој се наоѓа автобуската станица „Југодрво“, веќе неколку денови е во мрак. Уличните светла долж булеварот не работат, а улиците околу булеварот исто така не се осветлени – единственото светло на него доаѓа од ...

Булеварот „Кочо Рацин“ со денови во целосен мрак

Фокус - 26.05.2024

Јавното осветлување на булеварот „Кочо Рацин“ во центарот на Скопје со денови не работи. -Со тоа сериозно се загрозува безбедноста на пешаците и на возачите. За малку од малку да ја подобриме состојбата ние од Шанса за Центар вечерва набавивме ...

Скопскиот булевар „Кочо Рацин“ во мрак, пешаците со блиц од мобилен минуваат на пешачки (ВИДЕО)

Опсервер - 26.05.2024

Скопскиот булевар „Кочо Рацин“, на кој се наоѓа автобуската станица „Југодрво“, веќе неколку денови е во мрак. Уличните светла долж булеварот не работат, а улиците околу булеварот исто така не се осветлени – единственото светло на него доаѓа од ...