TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Голем пожар во Струга, опожарена езерска трска во должина од 400 метри

Курир - 03.03.2021

На 02.03.2021 во 12:45 часот во Полициската станица Струга било пријавено дека на брегот на Охридското езеро во Струга била опожарена езерска трска во должина од околу 400 метри и ширина од околу 40 метри .

Повторно гори трската во струшко

OhridNews - 03.03.2021

Речиси без исклучок кога е во прашање струшкиот дел од крајбрежјето на Охридското Езеро, овој период од годината, пламнуваат пожари во реоните со трска која е живеалиште на бројни видови растителен и животински свет и значаен сегмент од езерскиот ...

Опожарена трска во близина на Калишта

Канал5 - 03.03.2021

Околу 400 метри езерска трска е опожарена во вчерашниот пожар, долж Охридското крајбрежје, во близина на струшкото село Калишта. СВР Охрид денеска информира, дека во 12 часот и 45 минути во Полициската станица во Струга бил пријавен пожар на трска ...

Опожарена трска во близина на Калишта

Опсервер - 03.03.2021

– Околу 400 метри езерска трска е опожарена во вчерашниот пожар, долж Охридското крајбрежје, во близина на струшкото село Калишта. СВР Охрид денеска информира, дека во 12 часот и 45 минути во Полициската станица во Струга бил пријавен пожар на трска ...

Опожарена трска во близина на Калишта

MakPress - 03.03.2021

Околу 400 метри езерска трска е опожарена во вчерашниот пожар, долж Охридското крајбрежје, во близина на струшкото село Калишта. СВР Охрид денеска информира, дека во 12 часот и 45 минути во Полициската станица во Струга бил пријавен пожар на трска ...

ФОТО: Повторно гори трската во струшко

Курир - 03.03.2021

Речиси без исклучок кога е во прашање струшкиот дел од крајбрежјето на Охридското Езеро, овој период од годината, пламнуваат пожари во реоните со трска која е живеалиште на бројни видови растителен и животински свет и значаен сегмент од езерскиот ...

Голем пожар во Струга

Press24 - 03.03.2021

На 02.03.2021 во 12:45 часот во Полициската станица Струга било пријавено дека на брегот на Охридското езеро во Струга била опожарена езерска трска во должина од околу 400 метри и ширина од околу 40 метри .

Некој си прави плажа? Изгоре поголем предел со езерска трска кај Струга

Република - 03.03.2021

Вчера во 12:45 часот во Полициската станица Струга било пријавено дека на брегот на Охридското Езеро во Струга била опожарена езерска трска во должина од околу 400 метри и ширина од околу 40 метри.

Опожарена трска во близина на струшко Калишта

МКД - 03.03.2021

Околу 400 метри езерска трска е опожарена во вчерашниот пожар, долж Охридското крајбрежје, во близина на струшкото село Калишта. СВР Охрид денеска информира, дека во 12 часот и 45 минути во Полициската станица во Струга бил пријавен пожар на трска ...