TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалник пијан легнал во ковчег и се преправал дека е мртов (ВИДЕО)

Кумановски м. - 22.05.2020

Градоначалникот на еден перуански град „се преправал дека е мртов“ кога полицијата дошла по него затоа што тој се опивал со пријателите за време на изолацијата и со тоа ги прекршил пропишаните епидемиолошки мерки.

Се преправал дека е мртов од коронавирус: Пијан градоначалник легна во ковчег за да се спаси

Слободен Печат - 22.05.2020

Пиел со пријателите за време на полициски час, полицијата дојде да го уапси. Градоначалник на едно градче во Перу е фатен како го крши карантинот пијанчејќи се со пријателите па се обидел да се извлече така што легнал во ковчег и се правел дека е ...

„Корона парти“: Градоначалник глумел дека е мртов пред полицијата, претходно прекрушувајќи ги сите мерки

Бриф - 22.05.2020

Градоначалникот на еден мал град во Перу бил фатен како го прекршува карантинот опивајќи се заедно со пријателите, потоа се обидел да се извлече легнвајќи во мртовечки ковчег и глумел дека е мртов.

Градоначалник се преправил умрен, за да не го уапсат

ММС - 21.05.2020

Секогаш треба да се снајде човек во секоја ситуација, независно дали е глупава или не. Пример за снаодливот е градоначалникот на едно мало градче во Перу. Тој одлучил да се преправа дека е умрен откако бил фатен како ги крши мерките, што надлежните ...

Градоначалник лажел дека умрел од корона за да не го уапсат

+инфо - 21.05.2020

Градоначалникот на еден мал град во Перу решил да се преправа дека е мртов откако бил фатен како ги крши мерките воведени поради пандемијата со коронакризата. Како што објави „ Daily Mail “, Роландо Урбина Торес бил снимен како лежи во отворен ...

Пијан градоначалник се преправал дека починал од коронавирус за да не го уапсат

Макфакс - 21.05.2020

Градоначалникот на еден мал град во Перу се преправал дека е мртов бидејќи полицијата го фатила како ги крши мерките воведени поради коронавирусот додека пиел со пријателите. Хаиме Роландо Урбина Торес е снимен како лежи во отворен ковчег со маска ...

„Умрел“ за да не го уапсат зашто прекршил полициски час

Expres - 21.05.2020

Градоначалникот на еден мал град во Перу решил да се преправа дека е мртов откако бил фатен како пие со другарите и притоа ги крши мерките воведени поради коронавирусот „ Daily Mail “ објави слика од Роландо Урбина Торес како лежи во отворен ковчег, ...

Градоначалникот легнал во ковчег, се преправал дека починал од коронавирус?

Точка - 21.05.2020

Градоначалникот на еден мал град во Перу се обидел да се преправа дека е мртов откако полицијата го фатила како ги крши мерките воведени поради коронавирусот. Имено, Роландо Урбина Торес бил снимен како лежи во отворен ковчег со маска на лицето.

Пијан градоначалник се преправал дека починал од коронавирус за да не го уапсат

24Инфо - 21.05.2020

Градоначалникот на еден мал град во Перу се преправал дека е мртов бидејќи полицијата го фатила како ги крши мерките воведени поради коронавирусот додека пиел со пријателите. Хаиме Роландо Урбина Торес е снимен како лежи во отворен ковчег со маска ...

Легнал во ковчег и се преправал дека умрел од корона: Градоначалник сакал да избегне апсење, ги кршел мерките, пиејќи ...

Локално - 21.05.2020

Градоначалник на еден мал град во Перу се обидел да се преправа дека починал од коронавирус, откако полицијата го фатила како ги крши мерките воведени заради вирусот додека пиел со пријателите, а се со цел за да избегне апсење.

ВИДЕО: Легнал во ковчег и се претворал дека е починат од коронавирус - градоначалник во Перу сакал да избегне апсење

Press24 - 21.05.2020

Градоначалникот на еден мал град во Перу се обидел да се преправа дека е мртов откако полицијата го фатила како ги крши мерките воведени поради коронавирусот. Имено, Роландо Урбина Торес бил снимен како лежи во отворен ковчег со маска на лицето.

Пијан градоначалник легнал во ковчег и се преправал дека е умрен од корона

Репортер - 22.05.2020

Градоначалникот на еден мал град во Перу се преправал дека е мртов бидејќи полицијата го фатила како ги крши мерките воведени поради коронавирусот додека пиел со пријателите. Хаиме Роландо Урбина Торес е снимен како лежи во отворен ковчег со маска ...

Градоначалник глумел дека е мртов пред полицијата, претходно прекрушувајќи ги сите мерки

iPortal - 22.05.2020

Градоначалникот на еден мал град во Перу бил фатен како го прекршува карантинот опивајќи се заедно со пријателите, потоа се обидел да се извлече легнвајќи во мртовечки ковчег и глумел дека е мртов.

Се преправал дека е мртов од коронавирус: Пијан градоначалник легна во ковчег за да се спаси

Курир - 22.05.2020

Пиел со пријателите за време на полициски час, полицијата дојде да го уапси. Градоначалник на едно градче во Перу е фатен како го крши карантинот пијанчејќи се со пријателите па се обидел да се извлече така што легнал во ковчег и се правел дека е ...