TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димитров- Дион: Северна Македонија е позитивен пример за држава која оди во правилна насока

Press24 - 22.07.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров , денес оствари средба со амбасадорот Стефан Дион, специјален пратеник на Премиерот на Канада за Европска Унија и Европа. Фокусот на разговорите беше ставен врз македонското членство во НАТО и ЕУ.

Средба на Димитров со специјалниот пратеник на Премиерот на Канада за ЕУ и Европa

24Инфо - 22.07.2019

Министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Никола Димитров, денес оствари средба со амбасадорот Стефан Дион, специјален пратеник на Премиерот на Канада за Европска Унија и Европа.

Димитров-Дион: Северна Македонија оди во правилна насока

МКД - 22.07.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска се сретна со амбасадорот Стефан Дион, специјален пратеник на канадскиот премиер за Европската Унија и Европа со кого разговарале за македонското членство во НАТО и ЕУ.

Димитров се сретна со специјалниот пратеник на премиерот на Канада за ЕУ и Европа

Локално - 22.07.2019

Членството на Северна Македонија во Европската унија и НАТО биле во фокусот на денешната средба на министерот за надворешни работи Никола Димитров и амбасадорот Стефан Дион, специјален пратеник на премиерот на Канада за Европска Унија и Европа.

Димитров се сретна со специјалниот пратеник на премиерот на Канада за ЕУ и Европа

MTM - 22.07.2019

Членството на Северна Македонија во Европската унија и НАТО биле во фокусот на денешната средба на м инистерот за надворешни работи Никола Димитров и амбасадорот Стефан Дион, специјален пратеник на премиерот на Канада за Европска Унија и Европа.

Димитров се сретна со специјалниот пратеник на премиерот на Канада за ЕУ и Европа

1tv - 22.07.2019

Членството на Северна Македонија во Европската унија и НАТО биле во фокусот на денешната средба на министерот за надворешни работи Никола Димитров и амбасадорот Стефан Дион, специјален пратеник на премиерот на Канада за Европска Унија и Европа.

Димитров се сретна со специјалниот пратеник на премиерот на Канада за ЕУ и Европа

Опсервер - 22.07.2019

Членството на Северна Македонија во Европската унија и НАТО биле во фокусот на денешната средба на м инистерот за надворешни работи Никола Димитров и амбасадорот Стефан Дион, специјален пратеник на премиерот на Канада за Европска Унија и Европа.

Димитров се сретна со специјалниот пратеник на Премиерот на Канада за ЕУ и Европа

Кумановски м. - 22.07.2019

Министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Никола Димитров, денес оствари средба со амбасадорот Стефан Дион, специјален пратеник на Премиерот на Канада за Европска Унија и Европа.

Димитров се сретна со специјалниот пратеник на премиерот на Канада за ЕУ и Европа

MakPress - 22.07.2019

Членството на Македонија во Европската унија и НАТО биле во фокусот на денешната средба на министерот за надворешни работи Никола Димитров и амбасадорот Стефан Дион, специјален пратеник на премиерот на Канада за Европска Унија и Европа.