TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Нанси процвета новата сорта цвет „Kлематит Нанси“

Опсервер - 06.04.2020

Нанси, 6 април 2020 () – Во францускиот град Нанси процвета новиот цвет што го носи името „Клематит Нанси-Ден на Земјата“. Оваа сосема нова сорта на цвеќе, е развиена по нарачка од градот Нанси, а по повод 50-годишнината од прославата на Денот на ...

Ова го немате видено: Во Нанси процвета новата сорта цвет (ФОТО)

Курир - 06.04.2020

Во францускиот град Нанси процвета новиот цвет што го носи името „Клематит Нанси-Ден на Земјата“. Оваа сосема нова сорта на цвеќе, е развиена по нарачка од градот Нанси, а по повод 50-годишнината од прославата на Денот на земјата, јави дописникот на ...

Во Нанси процвета новата сорта цвет „Kлематит Нанси“

А1 On - 06.04.2020

Во францускиот град Нанси процвета новиот цвет што го носи името „Клематит Нанси-Ден на Земјата“. Оваа сосема нова сорта на цвеќе, која е развиена по нарачка од градот Нанси, а по повод 50-годишнината од прославата на Денот на земјата.

Во Нанси процвета новата сорта цвет „Kлематит Нанси“

MakPress - 06.04.2020

Во францускиот град Нанси процвета новиот цвет што го носи името „Клематит Нанси-Ден на Земјата“. Оваа сосема нова сорта на цвеќе, е развиена по нарачка од градот Нанси, а по повод 50-годишнината од прославата на Денот на земјата, јави дописникот на ...