TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Патот на „Фени“ од металуршки гигант до стечај

Макфакс - 13.01.2018

Производството во „Фени“ престана минатата година во септември кога единствената производна линија што работеше беше ставена на минимум колку да се одржува топла, а 850-те вработени сè уште се во неизвесност.

Патот на „Фени“ од металуршки гигант до стечај

А1 On - 13.01.2018

Производството во „Фени“ престана минатата година во септември кога единствената производна линија што работеше беше ставена на минимум колку да се одржува топла, а 850-те вработени сè уште се во неизвесност.