TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Убиствена“ офанзива на Македонската филхармонија

Р.С.Европа - 12.01.2018

Македонската филхармонија новата сезона ќе ја започне на 18 јануари со концертот „Лауреати“, на кој како солист ќе настапи Даниел Харитонов - руското „чудо од дете“ и младиот виртуоз на пијано.

„Чудото од дете“, Даниел Харитонов, на заеднички концерт со Македонската филхармонија

Макфакс - 12.01.2018

Македонската филхармонија првиот симфониски концерт во новата 2018 година ќе го одржи на 18 јануари, четврток, со почеток во 20 часот, под наслов „Лауреати“. Заедно со оркестарот на Македонската филхармонија, како солист ќе настапи „чудото од дете“, ...

Во новата година Македонската филхармонија стартува со настапот на пијанистичкиот виртуоз Даниел Харитонов

Телма - 12.01.2018

„Лауреати“ е насловот на првиот концерт на Македонската филхармонија во новата 2018 година, кој ќе се одржи на 18 јануари во 20 часот. Под диригентство на маестро Даниел Рајскин од Русија, како солист ќе настапи „чудото од дете“, младиот виртуоз на ...

Даниел Харитонов на заеднички концерт со Македонската филхармонија

А1 On - 12.01.2018

Македонската филхармонија првиот симфониски концерт во новата 2018 година ќе го одржи на 18 јануари, четврток, со почеток во 20 часот, под наслов „Лауреати“. Заедно со оркестарот на Македонската филхармонија, како солист ќе настапи „чудото од дете“, ...