TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

После трагичната смрт на тинејџерка, Инстаграм воведува нови правила

Press24 - 11.02.2019

Откако татко на 14- годишно девојче поднел тужба против Инстаграм дека тие треба да сносат одговорност за нејзината смрт, надлежните на социјалата мрежа Инстаграм и ветиле да внесат ригорозни меркии контроли , па и забрани за објавување на било ...

Ова е девојчето поради кое Инстаграм воведе нови правила

Кумановски м. - 11.02.2019

Откако таткото на 14-годишно девојче кое изврши самоубиство изнесе обвиненија против Инстаграм наведувајќи дека сноси дел од одговорноста за нејзината смрт, претставниците на социјалната мрежа ветија дека ќе воведат ригорозни контроли и забрана за ...

(ФОТО) Девојче (14) се убило а родителите на нејзиниот профил нашле морничави работи: После нејзината трагична смрт на ...

Екран - 11.02.2019

Откако таткото на 14. годишно девојче кое извршило самоубиство ги изнел обвинувањата против Инстаграм наведувајќи дека сносат дел од одговорноста за нејзината смрт, официјалните лица на таа социјална мрежа ветиле дека ќе внесат поригорозна контрола ...

Тинејџерка се самоубила, а нејзиниот татко започнал борба и успеал - Инстаграм ги менува правилата

Точка - 11.02.2019

Откако таткото на 14-годишното девојче кое извршило самоубиство изнел обвиненија против Инстаграм наведувајќи дека сноси дел од одговорноста за нејзината смрт, службениците на таа социјална мрежа ветиле дека ќе внесат поригорозна контрола и забрана ...