TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како да се шминкате ако сте склони на алергија?

Женски магазин - 12.07.2018

Ако имате проблеми со алергии и очите ви се црвени, тогаш наместо црно моливче, на очите ставате тегет и црвенилото нема да биде изразено. Пред да ставите пудра, во случај на алергија, нанесете и коректор за подочници.

Трик кој ќе го обожувате, еве како да се ослободите од подочниците

Точка - 12.07.2018

Не сте спиеле доволно? Не грижете се, бидејќи имаме трикови како да ги елиминирате подочниците без да купувате скапа козметика. Не е лесно наутро да го сокривате фактот дека сте ненаспиени, бидејќи подочниците Ве издаваат.

Трик кој ќе го обожувате, еве како да се ослободите од подочниците

Скопје24 - 12.07.2018

Не сте спиеле доволно? Не грижете се, бидејќи имаме трикови како да ги елиминирате подочниците без да купувате скапа козметика. Не е лесно наутро да го сокривате фактот дека сте ненаспиени, бидејќи подочниците Ве издаваат.

Трик со кој ќе се ослободите од подочниците

ЗаЗабава - 12.07.2018

Уморни сте или не сте спиеле доволно?! Не грижете се, бидејќи имаме трикови како да ги елиминирате подочниците без да купувате скапа козметика. Подочниците можат да бидат предизвикани од различни фактори, надворешни влијанија, солена храна, умор, ...