TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Повеќејазични патни ознаки утринава се поставуваат пред сите поважни институции

Скопје инфо - 12.01.2018

Повеќејазичните патни ознаки од рано утринава се поставуваат пред сите поважни институции. Една од првите локации каде беа ставени нови патокази кај Музејот на Град Скопје. Тоа е предвидено со Законот за јазици кој вчера македонските пратеници го ...

ФОТО: Повеќејазични патни ознаки утринава се поставуваат пред сите поважни институции

Курир - 12.01.2018

Повеќејазичните патни ознаки од рано утринава се поставуваат пред сите поважни институции. Една од првите локации каде беа ставени нови патокази кај Музејот на Град Скопје. Тоа е предвидено со Законот за јазици кој вчера македонските пратеници го ...

Повеќејазични патни ознаки утринава се поставуваат пред сите поважни институции

Вечер - 12.01.2018

Повеќејазичните патни ознаки од рано утринава се поставуваат пред сите поважни институции. Една од првите локации каде беа ставени нови патокази кај Музејот на Град Скопје. Тоа е предвидено со Законот за јазици кој вчера македонските пратеници го ...

Повеќејазични ознаки утринава се поставуваат пред институции

Нетпрес - 12.01.2018

Повеќејазичните патни ознаки од рано утринава се поставуваат пред сите поважни институции. Една од првите локации каде беа ставени нови патокази кај Музејот на Град Скопје, објави Курир. Тоа е предвидено со Законот за јазици кој вчера македонските ...

Повеќејазични патни ознаки утринава се поставуваат пред сите поважни институции

Република - 12.01.2018

Повеќејазичните патни ознаки од рано утринава се поставуваат пред сите поважни институции. Една од првите локации каде беа ставени нови патокази кај Музејот на Град Скопје. Тоа е предвидено со Законот за јазици кој вчера македонските пратеници го ...

Фото: Утрово се поставуваат повеќејазични патни ознаки во Скопје

Press24 - 12.01.2018

Повеќејазичните патни ознаки од рано утринава се поставуваат пред сите поважни институции, пишува Курир. Една од првите локации каде беа ставени нови патокази кај Музејот на Град ...

Повеќејазични патни ознаки утринава се поставуваат пред сите поважни институции

Пулс24 - 12.01.2018

Повеќејазичните патни ознаки од рано утринава се поставуваат пред сите поважни институции. Една од првите локации каде беа ставени нови патокази кај Музејот на Град Скопје. Тоа е предвидено со Законот за јазици кој вчера македонските пратеници го ...

Повеќејазични патни ознаки се поставуваат во Скопје

Сител - 12.01.2018

Повеќејазичните патни ознаки од рано утринава се поставуваат пред сите поважни институции. Една од првите локации каде беа ставени нови патокази кај Музејот на Град Скопје. Тоа е предвидено со Законот за јазици кој вчера македонските пратеници го ...